Ugrás az oldal tartalmára

Legyél Te is búvár és változtasd meg az életed!

Mindig is szerettél volna különleges kalandokat átélni és a világot a hullámok alatt is látni, akkor itt az alkalom!

Búvártanfolyamaink

Sajnos a közeljövőben nem indul ebben a kategóriában tanfolyam.

Búvártúráink

Sajnos a közeljövőben nem indul ebben a kategóriában búvártúra.

MIÉRT A DIVEWORLD HUNGARY BÚVÁRISKOLA?

MINŐSÉG
MINŐSÉG

Minden évben több mint 400 minősítést bocsátunk ki a tanulóink részére, ezért nem kérdés, hogy a képzésünk magas színvonalú. Tanulóink ajánlanak minket barátaiknak és maguk is visszatérnek a továbbképző tanfolyamainkra és a túráinkra. A nálunk végzett búvárok a világ bármely merülésén maximálisan megállják a helyüket.

BIZTONSÁG
BIZTONSÁG

Büszkék vagyunk, hogy a 15 éves oktatói karrierünk során egyetlen balesetünk sem történt. Miért? Mert először is a maximális biztonságra koncentrálunk oktatásainkon, mind a védett vízi és mind a nyílt vízi merüléseinken, illetve a túráink során egyaránt. Ebből semmilyen formában ezután sem engedünk. A biztonság a legfontosabb!

SZEMÉLYZET
SZEMÉLYZET

Csapatunk (17 fő) több éves tapasztalattal rendelkező oktatói és divemasterei segítenek abban, hogy ezt a fantasztikus sportot a legmagasabb szinten elsajátítsd. A búvárkodás az életünk elválaszthatatlan része lett, egyszerre jelent számunkra élményt, boldogságot, kikapcsolódást és szórakozást.
Ismerj meg minket.

TAPASZTALAT
TAPASZTALAT

A PADI ötcsillagos divecenterünk megjelenése és teljesítménye jellemzően meghaladja a környék búváriskoláinak minőségét. A nálunk végzett búvárok Magyarországon és a világ több pontján sikeresen nyitottak már búváriskolát. Büszkék vagyunk a sikereikre és arra, hogy tovább vitték a Diveworld eszméit és a nálunk tanultakat.

Tanulj búvárkodni a legjobbaktól

Nem kell megelégedned azzal, hogy a felszínen úszkálsz, a víz alatti világ bárki számára elérhető. Te is lehetsz búvár! A búvárkodás biztonságos és felemelő érzés! Minden merülés alkalmával egy újabb csodát fedezhetsz fel, ismerhetsz meg. Különleges kalandokat élhetsz át, már egy kezdő búvártanfolyam során is. Ez még nem minden! A búvártúra merülésein átélt élmények mellett akár életre szóló barátságokat köthetsz és egy barátságos közösségre találhatsz, ahol jól érezheted magad és fejlesztheted búvár készségeidet. Legyen búvártanfolyam vagy búvártúra, az élmény garantált. Merülj alá velünk és mi megismertetjük Veled a búvárok káprázatos világát...

Vélemények rólunk