Búvártanfolyam Áramlatmerülő

DRIFT DIVER - Áramlatmerülő búvártanfolyam

Áramlatmerülő búvártanfolyamot azoknak javasoljuk, akik nem elégednek meg a megszokott, általános merülési körülményekkel, szeretnek felfedezni új területeket, ahol kevés a búvár, de az áramlatok miatt gazdag az élővilág, szeretnek úszni az áramlattal és érezni a víz erejét. Azoknak is ajánljuk, akik sokat merülnek a nyílt kékben, zátonyok és szigetek között. Aki egyszer kipróbálja az áramlatos merülést érezni fogja, hogy ez a legjobb és legizgalmasabb a merülések között. Miután részt vettél a tanfolyamon, biztonságosan fogsz tudni mozogni áramlatos merüléseken. Amennyiben biztonságosan, ügyesen és lehetőségekhez képest kényelmesen akarsz áramlatban búvárkodni akkor jelentkezz tanfolyamunkra.

MIRŐL IS SZÓL AZ ÁRAMLATMERÜLŐ BÚVÁRTANFOLYAM?


Az elméleti oktatáson átbeszéljük, hogy mit kell csinálni egy áramlatos helyen, honnan tudod, hogy ott áramlat van, az áramlat merről honnan hova tart és milyen erős? Mik azok a felszerelések, amiket vinned kell magaddal a vészhelyzetek elkerülése végett. Milyen körülmények között hogy mész be a vízbe, hogyan és hol úszol az áramlatos merülő helyeken. Hogyan számolod ki a szükséges levegő mennyiséget a merüléshez. Ezekre a kérdésekre és még sok másra kapsz választ az elméleti oktatáson.

Nincsenek rejtett költségek!

Mi az a kártyadíj?

A búvártanfolyam elvégzését követően a PADI kiállít számodra egy nemzetközileg ismert jogosítványt, fényképes elektronikus kártya formájában. Ennek a kártyának a díja 50 €-nak megfelelő forint.

A kártyád a vizsga után azonnal igényelhető és már látszik is a PADI rendszerében. Mit kell tenned, hogyy lásd a búvárigazolványodat? Le kell töltened a telefonodra a PADI alkalmazást és regisztráció uátn már nálad is a kártyád.

e-Card - Kis segítség az aplikáció használatához (PDF)
Lehetőséged van támogatni, védeni Földünk óceánjait és tengereit a PADI Project AWARE programja keretében. A Project AWARE két fő problémára koncentrál: a cápák védelmére és az óceánba való szemetelésre. A kártya alapdíján felül tetszőleges összeggel támogathatod a Project AWARE programot.

Letölthető dokumentumok, melyek a búvártanfolyamra való beiratkozáshoz szükségesek lehetnek, 1 példányban:

10175 - Kockázat- és felelősségvállalási nyilatkozat (PDF) 10063 - Egészségügyi nyilatkozat búvárkodáshoz (PDF) 10060 - Szabványos búvár biztonsági eljárások tudomásul-vételi nyilatkozat (PDF) EMEA - Képviseleti jogviszony kizárásáról és annak tudomásul vételéről szóló megállapodás (PDF)
Visszahívást kérek

Jelentkezz bátran, vagy ha kérdésed van keress fel minket! A DiveWorld Hungary csapata a rendelkezésedre áll a +36 30 587 5989 telefonszámon, vagy az info@diveworld.hu e-mail címre írhatsz nekünk. Telefonon a nap 24 órájában elérsz minket, hívj bátran, akár most is!