Búvártanfolyam Éjszakai

NIGHT DIVER - Éjszakai búvártanfolyam

Ahogy bealkonyul, merülőtársaddal belebújtok a búvárruhátokba. Felveszitek a búvárfelszereléseteket, amit már előkészítettetek... a súlyokat, a búvármellényeket a levegővel teli palackokkal, majd az uszonyokon a sor... Merülőtársaddal ellenőrzitek egymás felszerelését, majd mindketten felveszitek a búvármaszkot, reduktor a szájban... egy mély lélegzet... a hajóról már csak egy óriáslépés és kezdődik a kaland...


Ahogy a különböző emberek különböző okokból merülnek, az éjszakai merülésre is különböző okokat tudnak felsorolni. Valószínűleg ugyanannyi okot fohsz hallani az éjszakai merülésre, ahány éjszakai búvár létezik, de ezzel az öt indokkal újra és újra találkozni fogsz.

 • A víz alatti élőlények megyfigyelés.
 • Még több lehetsőg a merülésre.
 • Színes merülések a lámpád segítségével.
 • Természetes kíváncsiság.
 • Régi helyek új megközelítése.
 • Miből áll a PADI Night Diver búvártanfolyam?


  A PADI Night Diver specialitás tanfolyamon megtanulod hogyan kell éjszakai merülést tervezni. Megismertetjük Veled az éjszakai merüléssel kapcsolatos eljárásokat, tudnivalókat, mint például a búvárlámpa használatát és hogy hogyan állítsd be lebegőképességed éjszaka. A PADI Night Diver búvártanfolyam után a búvárlámpa fényében, más perspektívából is láthatod a vizi élővilágot.

  Nincsenek rejtett költségek!

  Mi az a kártyadíj?

  A búvártanfolyam elvégzését követően a PADI kiállít számodra egy nemzetközileg ismert jogosítványt, fényképes elektronikus kártya formájában. Ennek a kártyának a díja 50 €-nak megfelelő forint.

  A kártyád a vizsga után azonnal igényelhető és már látszik is a PADI rendszerében. Mit kell tenned, hogyy lásd a búvárigazolványodat? Le kell töltened a telefonodra a PADI alkalmazást és regisztráció uátn már nálad is a kártyád.

  e-Card - Kis segítség az aplikáció használatához (PDF)
  Lehetőséged van támogatni, védeni Földünk óceánjait és tengereit a PADI Project AWARE programja keretében. A Project AWARE két fő problémára koncentrál: a cápák védelmére és az óceánba való szemetelésre. A kártya alapdíján felül tetszőleges összeggel támogathatod a Project AWARE programot.

  Letölthető dokumentumok, melyek a búvártanfolyamra való beiratkozáshoz szükségesek lehetnek, 1 példányban:

  10175 - Kockázat- és felelősségvállalási nyilatkozat (PDF) 10063 - Egészségügyi nyilatkozat búvárkodáshoz (PDF) 10060 - Szabványos búvár biztonsági eljárások tudomásul-vételi nyilatkozat (PDF) EMEA - Képviseleti jogviszony kizárásáról és annak tudomásul vételéről szóló megállapodás (PDF)
  Visszahívást kérek

  Jelentkezz bátran, vagy ha kérdésed van keress fel minket! A DiveWorld Hungary csapata a rendelkezésedre áll a +36 30 587 5989 telefonszámon, vagy az info@diveworld.hu e-mail címre írhatsz nekünk. Telefonon a nap 24 órájában elérsz minket, hívj bátran, akár most is!