Búvártanfolyam Hajóról merülő banner

BOAT DIVER - Hajóról merülő búvártanfolyam

A PADI Boat Diver búvártanfolyam minden búvárnak hasznos tudást ad. Különösen akkor, ha még nem merültél hajóról. Hogy miért? A búvárkodás és a hajók nyílvánvalóan párost alkotnak, annak ellenére, hogy nagyon sok kiváló búvárkodási lehetőség látezik partról is. Még ott is, ahol lehetne partról merülni, a búvárok inkább azt választják, hogy hajóval mennek, így több gyakorlati elényt is élvezhetnek, fokozza a szórakozás és a kaland élényét, amely önmagában is elegendő ok lenne. A legszebb merülőhelyeket általában csak hajóval lehet megközelíteni, mivel távol vannak a parttól. Ha hajóról merülsz, tapasztalni fogod, hogy a búvárkodás sokkal komfortosabb mint, partról merülni. Ha hajóról merülsz és rosszak a feltételek a merülő helynél, könnyebb a hajót valami jobb helyre irányítani.


A hajóról merülés élvezetes, mert olyan emberekkel találkozhatsz, akik osztoznak veled a kalandok szeretetében és a búvár életstílusban, megadva a lehetsőséget, hogy összevarátkozzatok, velük merülj, és tanulj a tapasztaltabb búvároktól.

Miből áll a PADI Boat Diver búvártanfolyam?


A PADI Boat Diver specialitás tanfolyamon megtanulod a hajókhoz fűződő speciális szabályokat és eljárásokat, valamint a speciális eszközök helyét az adott hajón, legyen az egy kis zodiák vagy egy búvár hajó.
Megtanítjuk a vízbemenetel és kijövetel módjait, valamint hogyan tárold a felszerelésedet a hajón.
Az oktatás során többször is merülünk a hajóról, amiből az első kalandmerülést már beszámíthatod a PADI Advanced Open Water diver merülési közé.

Nincsenek rejtett költségek!

Mi az a kártyadíj?

A búvártanfolyam elvégzését követően a PADI kiállít számodra egy nemzetközileg ismert jogosítványt, fényképes elektronikus kártya formájában. Ennek a kártyának a díja 50 €-nak megfelelő forint.

A kártyád a vizsga után azonnal igényelhető és már látszik is a PADI rendszerében. Mit kell tenned, hogyy lásd a búvárigazolványodat? Le kell töltened a telefonodra a PADI alkalmazást és regisztráció uátn már nálad is a kártyád.

e-Card - Kis segítség az aplikáció használatához (PDF)
Lehetőséged van támogatni, védeni Földünk óceánjait és tengereit a PADI Project AWARE programja keretében. A Project AWARE két fő problémára koncentrál: a cápák védelmére és az óceánba való szemetelésre. A kártya alapdíján felül tetszőleges összeggel támogathatod a Project AWARE programot.

Letölthető dokumentumok, melyek a búvártanfolyamra való beiratkozáshoz szükségesek lehetnek, 1 példányban:

10175 - Kockázat- és felelősségvállalási nyilatkozat (PDF) 10063 - Egészségügyi nyilatkozat búvárkodáshoz (PDF) 10060 - Szabványos búvár biztonsági eljárások tudomásul-vételi nyilatkozat (PDF) EMEA - Képviseleti jogviszony kizárásáról és annak tudomásul vételéről szóló megállapodás (PDF)
Visszahívást kérek

Jelentkezz bátran, vagy ha kérdésed van keress fel minket! A DiveWorld Hungary csapata a rendelkezésedre áll a +36 30 587 5989 telefonszámon, vagy az info@diveworld.hu e-mail címre írhatsz nekünk. Telefonon a nap 24 órájában elérsz minket, hívj bátran, akár most is!