búvártanfolyam PADI adventure banner

ADVENTURE DIVER - Kalandkereső búvártanfolyam

A PADI Adventure Diver, azaz a kalandkereső búvártanfolyam célja, hogy a PADI Open Water Diver alapfokú búvártanfolyam elvégzése után gyakorlati ismereteket nyújtson a búvároknak, előtérbe helyezve a különleges merüléseket. A búvárok képzésük során a kényelmet és a rugalmasságot keresik. A program úgy van megtervezve, hogy a búvárok olyan merüléseket választhassanak, melyek érdeklik őket és egy oktató vezetésével új tevékenységeket próbálhassanak ki.
Lehet, hogy némelyik búvár csak egy Adventure in Dive-ot kíván választani. Mások további fejlődésre vágyhatnak és több merülést szeretnének teljesíteni, hogy kiérdemeljék a PADI Advanced Open Water Diver minősítést. A merülések sokfélesége, az ütemezés rugalmassága és a megszerezhető minősítés lehetséges változatai, nos ez teszi a programot vonzóvá minden búvár, de különösen a PADI Open Water Diver, vagyis a kezdő nyíltvizi búvárok számára. Némelyek azt az utat választhatják, hogy megszerzik a PADI Specialitás Búvár minősítést, mielőtt azokat a merüléseket teljesítik, amelyek a PADI Adventure Diver vagy a PADI Advanced Open Water Diver minősítéshez szükségesek.
Függetlenül attól, milyen képzési változatot választanak, az Adventures in Diving program arra ösztönzi a búvárokat, hogy felügyelet alatt gyakorlati tapasztalatokat szerezzenek a búvárkodást illetően. Itt a lehetőség, hogy kipróbáld a búvárkodás legnépszerűbb specialitásait és szélesítsd jártasságodat mind elméletben, mind pedig a gyakorlati készségek terén.

Miért a PADI Adventure Diver tanfolyamát válaszd?


A PADI Adventure in Diving program abból indul ki, hogy a búvárkodás egy eszköz az egyéb érdeklődési körök feltárására. Ha már birtokában vagyunk az alapvető készségeknek, a búvárok új, izgalmasabb próbatételekre vágynak, látni akarnak különféle élőlényeket, el akarnak utazni más tájakra, vagyis új élményekre vágynak.
Az Adventure in Diver tanfolyam során, három specialitás merülés közül választhatsz, például Boat Diver (hajóról merülő búvár), Wreck Diver (roncs merülő búvár), Multi Level (többszintű merülés), Peak Performance Bouyancy (tökéletes lebegőképességű búvár), Deep Diver (mélymerülő búvár), hogy csak egy párat említsünk. Bármely Adventure Dive esetében, a maximum merülési mélység 30 méter.

Mivel fogunk foglalkozni a tanfolyamon?


Ez a minősítés az alábbi kalandmerülések közül hármat foglal magában:
10 évesnél idősebb búvárok számára elérhető specialitások:

 • AWARE - Fish Identification (halfelismerés)
 • PADI Underwater Naturalist (vízalatti természetvédő)
 • PADI Boat Diver (hajóról merülő búvár)
 • PADI Underwater Navigator (vízalatti tájoló)
 • PADI Peak Performance Buoyancy (tökéletes lebegőképesség)
 • PADI Underwater Photography (vízalatti fotós)
 • PADI Altitude Multilevel (magassági búvár)
 • PADI Dry Suit Diver(szárazruhás búvár)

További specialitások csak a 12 életévnél idősebb búvárok számára elérhető:


 • PADI Deep (mélymerülő búvár)
 • PADI Night (éjszakai búvár)
 • PADI Search and Reecovery (felfedező búvár)
 • PADI Drift Diving (áramlatmerülő búvár)
 • PADI Underwater Videography (vízalatti videós)
 • PADI Wreck Diver (roncsmerülő búvár)

Mi van segítségünkre a tanulásban?


 • Adventures in Diving tankönyv
 • Adventures in Diving videó
 • Merülési napló

Nincsenek rejtett költségek!

Mi az a kártyadíj?

A búvártanfolyam elvégzését követően a PADI kiállít számodra egy nemzetközileg ismert jogosítványt, fényképes elektronikus kártya formájában. Ennek a kártyának a díja 50 €-nak megfelelő forint.

A kártyád a vizsga után azonnal igényelhető és már látszik is a PADI rendszerében. Mit kell tenned, hogyy lásd a búvárigazolványodat? Le kell töltened a telefonodra a PADI alkalmazást és regisztráció uátn már nálad is a kártyád.

e-Card - Kis segítség az aplikáció használatához (PDF)
Lehetőséged van támogatni, védeni Földünk óceánjait és tengereit a PADI Project AWARE programja keretében. A Project AWARE két fő problémára koncentrál: a cápák védelmére és az óceánba való szemetelésre. A kártya alapdíján felül tetszőleges összeggel támogathatod a Project AWARE programot.

Letölthető dokumentumok, melyek a búvártanfolyamra való beiratkozáshoz szükségesek lehetnek, 1 példányban:

10175 - Kockázat- és felelősségvállalási nyilatkozat (PDF) 10063 - Egészségügyi nyilatkozat búvárkodáshoz (PDF) 10060 - Szabványos búvár biztonsági eljárások tudomásul-vételi nyilatkozat (PDF) EMEA - Képviseleti jogviszony kizárásáról és annak tudomásul vételéről szóló megállapodás (PDF)
Visszahívást kérek

Jelentkezz bátran, vagy ha kérdésed van keress fel minket! A DiveWorld Hungary csapata a rendelkezésedre áll a +36 30 587 5989 telefonszámon, vagy az info@diveworld.hu e-mail címre írhatsz nekünk. Telefonon a nap 24 órájában elérsz minket, hívj bátran, akár most is!