búvártanfolyam PADI deep banner

DEEP DIVER - Mélymerülő búvártanfolyam

Felkutatnád a mélység titkát? Kíváncsi vagy mi rejtőzhet odalent? Fantasztikus roncsok várnak felfedezésre 30 méter alatt és az élővilág is nagyon érdekes. Ahhoz hogy biztonságosan merülj maximum 40 méterig, el kell végezned a PADI Deep Diver specialitás búvártanfolyamot!
Ha már megszerezted legalább a PADI Adventure Diver minősítést és elmúltál 15 éves, akkor bátran jelentkezhetsz.

Miről is szól a Deep Diver búvártanfolyam?

Elméleti oktatás

Az eddigi búvár ismereteidet kiszélesítjük a mélymerüléssel kapcsolatosan, hogy biztonságos tudással élvezd a mélységben eltöltött hasznos időt. A búvártanfolyam során megtanulod a mélymerüléshez fűződő szabályokat, határokat és korlátokat. Tudni fogod, hogyan tervezz meg egy mélymerülést, hogyan kezeld a speciális felszereléseket, amiket esetleg még nem használtál eddigi búvárkarriered során. A Deep Diver búvártanfolyamon elsajátítod, hogyan kell a mélymerülés során előforduló vészhelyzeteket kezelni (levegőelfogyás, dekompressziós megállók, stb.), mit kell tenned merülés előtt, hogy felkészülj ezekre az esetleges esetekre és milyen biztosítékok szükségesek (pl.: hang-tank).

Mélymerülések (vizsgamerülések)

Négy vizsgamerülés alatt oktatói felügyelet mellett élheted át a mélymerülés élményét, megtapasztalhatod a levegőfogyasztás változását és a lebegés beállítását a mélyebb vizekben. A merülés közben korrigáljuk az esetleges hibákat, amit a merülés befejezését követően átbeszélünk.

Milyen felszerelésre lesz szükség?

Az alapfelszerelés mellet használni fogunk:


  • Búvárkomputert
  • Búvárlámpát
  • Vészhelyzeti palackot

Nincsenek rejtett költségek!

Mi az a kártyadíj?

A búvártanfolyam elvégzését követően a PADI kiállít számodra egy nemzetközileg ismert jogosítványt, fényképes elektronikus kártya formájában. Ennek a kártyának a díja 50 €-nak megfelelő forint.

A kártyád a vizsga után azonnal igényelhető és már látszik is a PADI rendszerében. Mit kell tenned, hogyy lásd a búvárigazolványodat? Le kell töltened a telefonodra a PADI alkalmazást és regisztráció uátn már nálad is a kártyád.

e-Card - Kis segítség az aplikáció használatához (PDF)
Lehetőséged van támogatni, védeni Földünk óceánjait és tengereit a PADI Project AWARE programja keretében. A Project AWARE két fő problémára koncentrál: a cápák védelmére és az óceánba való szemetelésre. A kártya alapdíján felül tetszőleges összeggel támogathatod a Project AWARE programot.

Letölthető dokumentumok, melyek a búvártanfolyamra való beiratkozáshoz szükségesek lehetnek, 1 példányban:

10175 - Kockázat- és felelősségvállalási nyilatkozat (PDF) 10063 - Egészségügyi nyilatkozat búvárkodáshoz (PDF) 10060 - Szabványos búvár biztonsági eljárások tudomásul-vételi nyilatkozat (PDF) EMEA - Képviseleti jogviszony kizárásáról és annak tudomásul vételéről szóló megállapodás (PDF)
Visszahívást kérek

Jelentkezz bátran, vagy ha kérdésed van keress fel minket! A DiveWorld Hungary csapata a rendelkezésedre áll a +36 30 587 5989 telefonszámon, vagy az info@diveworld.hu e-mail címre írhatsz nekünk. Telefonon a nap 24 órájában elérsz minket, hívj bátran, akár most is!