búvártanfolyam PADI deep banner

DEEP DIVER + NITROX BÚVÁRTANFOLYAM EGYBEN
Mélymerülő búvártanfolyam online + nitrox tanfolyam online

Sajnos a kialakult helyzet miatt nem tudunk tartani elméleti tanfolyamokat a tanteremben, de szerencsére van mód online tanfolyam elvégzésére, amennyiben szeretnéd.

Felkutatnád a mélység titkát? Kíváncsi vagy mi rejtőzhet odalent? Fantasztikus roncsok várnak felfedezésre 30 méter alatt és az élővilág is nagyon érdekes. Ahhoz hogy biztonságosan merülj maximum 40 méterig, el kell végezned a PADI Deep Diver specialitás búvártanfolyamot!
Ha már megszerezted legalább a PADI Adventure Diver minősítést és elmúltál 15 éves, akkor bátran jelentkezhetsz.

Miről is szól a Deep Diver búvártanfolyam?

Elméleti oktatás

Az eddigi búvár ismereteidet kiszélesítjük a mélymerüléssel kapcsolatosan, hogy biztonságos tudással élvezd a mélységben eltöltött hasznos időt. A búvártanfolyam során megtanulod a mélymerüléshez fűződő szabályokat, határokat és korlátokat. Tudni fogod, hogyan tervezz meg egy mélymerülést, hogyan kezeld a speciális felszereléseket, amiket esetleg még nem használtál eddigi búvárkarriered során. A Deep Diver búvártanfolyamon elsajátítod, hogyan kell a mélymerülés során előforduló vészhelyzeteket kezelni (levegőelfogyás, dekompressziós megállók, stb.), mit kell tenned merülés előtt, hogy felkészülj ezekre az esetleges esetekre és milyen biztosítékok szükségesek (pl.: hang-tank). Miről fogunk még beszélni?


 • A mély merülés tervezése, szervezési eljárásai, technikái, problémái, és veszélyei
 • A kockázati tényezők és a dekompressziós táblázatok áttekintése
 • A biztonsági megállók és a vészhelyzeti dekompressziós eljárások átismétlése
 • Speciális felszerelések, vezetőkötelek és a lebegőképesség szabályozásának szempontjai
 • A merülés utáni repülés és a magashegyi gépkocsivezetés szempontjai, tájékoztató a dekompressziós kamrákról
 • Orientáció a dekompressziós kamrához

Online oktatás

A tanfolyam elvégzéséhez telepítened kell a telefonodra, tabletedre vagy a számítógépedre a zoom nevű programot https://zoom.us/. Ez számotokra egy teljesen ingyenes program. Amennyiben a telepítés során bármi gondod adódna, keress minket telefonon és segítünk. Miután jelentkeztél az adott tanfolyamra, küldünk neked egy linket, amelyen keresztül csatlakozhatsz is az online tanfolyamhoz az erre kijelölt időben.

Hogyan fog működni ez az online oktatás? Majdnem úgy, mintha az iskolában lennénk. Láthatsz és hallhatsz minket és mi is láthatunk és hallunk téged, ha akarod. Az online térben beszélgetünk és prezentálunk, így teljesen élőben átadjuk neked az elméleti tananyagot, ahogyan eddig is. A tanfolyam közben bármikor kérdezhetsz, mi azonnal tudunk válaszolni a kérdésedre pontosan úgy, mint az oktató teremben, azzal a különbséggel, hogy semmilyen vírust nem adunk át egymásnak. Az oktatás során ti is beszélgethettek egymással, mi mindent megteszünk, hogy a képzés interaktív legyen.

Mélymerülések (vizsgamerülések)

Ahogyan vége (mert vége lesz) a koronavírus-járványnak a tanfolyamok folytatódnak a gyakorlati képzésekkel.  Nyáron remélhetőleg indulnak a horvátországi túráink kéthetente, ahogyan eddig is. Négy vizsgamerülés alatt oktatói felügyelet mellett élheted át a mélymerülés élményét, megtapasztalhatod a levegőfogyasztás változását és a lebegés beállítását a mélyebb vizekben. A merülés közben korrigáljuk az esetleges hibákat, amit a merülés befejezését követően átbeszélünk. Mit fogunk a nyílt vízi vizsgákon csinálni?


 • Süllyedés vezetőkötél
 • Feladatok végrehajtása időre a mélységben
 • A mélységmérő összehasonlítása a merülőtárséval és az oktatóéval
 • Nyomásnak kitett tárgyak megfigyelése
 • Navigálás a vezetőkötéltől elfelé és vissza
 • Színes tárgyak megfigyelése a mélységben lámpával és anélkül
 • Szimulált dekompressziós vész-megálló végrehajtása 8 percig
 • Süllyedés és emelkedés fal vagy a fenék mentén

Milyen felszerelésre lesz szükség?

Az alapfelszerelés mellet használni fogunk:


 • Búvárkomputert
 • Búvárlámpát
 • Vészhelyzeti palackot

Nincsenek rejtett költségek!

Mi az a kártyadíj?

A búvártanfolyam elvégzését követően a PADI kiállít számodra egy nemzetközileg ismert jogosítványt, fényképes elektronikus kártya formájában. Ennek a kártyának a díja 50 €-nak megfelelő forint.

A kártyád a vizsga után azonnal igényelhető és már látszik is a PADI rendszerében. Mit kell tenned, hogyy lásd a búvárigazolványodat? Le kell töltened a telefonodra a PADI alkalmazást és regisztráció uátn már nálad is a kártyád.

e-Card - Kis segítség az aplikáció használatához (PDF)
Lehetőséged van támogatni, védeni Földünk óceánjait és tengereit a PADI Project AWARE programja keretében. A Project AWARE két fő problémára koncentrál: a cápák védelmére és az óceánba való szemetelésre. A kártya alapdíján felül tetszőleges összeggel támogathatod a Project AWARE programot.

Letölthető dokumentumok, melyek a búvártanfolyamra való beiratkozáshoz szükségesek lehetnek, 1 példányban:

10175 - Kockázat- és felelősségvállalási nyilatkozat (PDF) 10063 - Egészségügyi nyilatkozat búvárkodáshoz (PDF) 10060 - Szabványos búvár biztonsági eljárások tudomásul-vételi nyilatkozat (PDF) EMEA - Képviseleti jogviszony kizárásáról és annak tudomásul vételéről szóló megállapodás (PDF)
JelentkezemVisszahívást kérek

Jelentkezz bátran, vagy ha kérdésed van keress fel minket! A DiveWorld Hungary csapata a rendelkezésedre áll a +36 30 587 5989 telefonszámon, vagy az info@diveworld.hu e-mail címre írhatsz nekünk. Telefonon a nap 24 órájában elérsz minket, hívj bátran, akár most is!