Búvártanfolyam Tökéletes lebegőképesség tanfolyam

PEAK PERFORMANCE BOUYANCY - Tökéletes lebegőképesség

Kérdezz meg egy profi búvárt, hogy melyik készség különbözteti meg a búvár profizmus felső lépcsőfokait az alsóktól és szinte mindig ugyanazt a választ fogod kapni: a lebegőképesség szabályozása. Fogadjunk, hogy ezt már tudtad, és azt is könnyű belátni, miért. Azok a búvárok, akik hibátlanul uralják a lebegőképesség szabályozását, kecsesen mozognak a vízben.

Úgy tűnik, hogy ők szinte kéz- vagy uszony mozdulat nélkül emelkednek, megállnak, egy helyben lebegnek és süllyednek - kedvük szerint. Ezzel ellentétben azok, akik nem képesek ilyen szabályozásra, állandóan lábtempóznak, kezükkel csapkodnak mint a kolibrik, hogy az aljzattól távol maradjanak. BCD-jüket folyton újra beállítják és láthatóan minden mélység változtatás külön erőfeszítésükbe kerül - lehet, hogy biztonságosan ls eredményesen merülnek, de nem hatékonyan.

MIRŐL IS SZÓL A TÖKÉLETES LEBEGŐKÉPESSÉG BÚVÁRTANFOLYAM?


Kevés készség válik annyira a javadra, mint a Peak Performance Buoyancy. Ez az a készség, amely minden merülésnél kell, bárhol és bármit csinálsz. Levegőt, energiát takarít meg számodra, és szórakoztatóbbá teszi a merülést. Segít abban, hogy elkerülhesd a kértételt a környezetben és megkülönböztet, mint búvárt. Ha csak egy Adventure Dive-ot tudnál végrehajtani, sok Instructor azt javasolná, hogy ez legyen az az egy.

Nincsenek rejtett költségek!

Mi az a kártyadíj?

A búvártanfolyam elvégzését követően a PADI kiállít számodra egy nemzetközileg ismert jogosítványt, fényképes elektronikus kártya formájában. Ennek a kártyának a díja 50 €-nak megfelelő forint.

A kártyád a vizsga után azonnal igényelhető és már látszik is a PADI rendszerében. Mit kell tenned, hogyy lásd a búvárigazolványodat? Le kell töltened a telefonodra a PADI alkalmazást és regisztráció uátn már nálad is a kártyád.

e-Card - Kis segítség az aplikáció használatához (PDF)
Lehetőséged van támogatni, védeni Földünk óceánjait és tengereit a PADI Project AWARE programja keretében. A Project AWARE két fő problémára koncentrál: a cápák védelmére és az óceánba való szemetelésre. A kártya alapdíján felül tetszőleges összeggel támogathatod a Project AWARE programot.

Letölthető dokumentumok, melyek a búvártanfolyamra való beiratkozáshoz szükségesek lehetnek, 1 példányban:

10175 - Kockázat- és felelősségvállalási nyilatkozat (PDF) 10063 - Egészségügyi nyilatkozat búvárkodáshoz (PDF) 10060 - Szabványos búvár biztonsági eljárások tudomásul-vételi nyilatkozat (PDF) EMEA - Képviseleti jogviszony kizárásáról és annak tudomásul vételéről szóló megállapodás (PDF)
Visszahívást kérek

Jelentkezz bátran, vagy ha kérdésed van keress fel minket! A DiveWorld Hungary csapata a rendelkezésedre áll a +36 30 587 5989 telefonszámon, vagy az info@diveworld.hu e-mail címre írhatsz nekünk. Telefonon a nap 24 órájában elérsz minket, hívj bátran, akár most is!