búvártúra egyiptom déli hajós szafari banner

EGYIPTOM - DÉLI HAJÓS SZAFARI

A búvárszafari program azoknak szól, akik már képzett búvárok, szeretnék felfedezni a szabadság és a búvárkodás összhangját. Erre tökéletes helyszín a Lighthouse Miracle-1 Vörös-tengeri luxus hajó.

Déli szafari

A búvárszafari program mindenkinek szól. Kiváló lehetőség kezdő búvárok számára, hogy a nyílt vízi vizsgafeladatokat követően tovább gyakorolhassák, hogyan is kell a víz alatti világban boldogulni, és akár egy hét alatt komoly gyakorlatot és tapasztalatot szerezhessenek. Azok a haladó búvárok, akik a nyaralásukat erre a túrára tartogatják, nem fognak csalódni és egészen biztosan jól döntenek és felejthetetlen élményekkel térnek haza. Elsődleges oka, hogy a St. John’s zátonyok a Vörös-tenger egyik legszebb helyszínei közé tartozik, ezért mindig tartogat kellemes és különleges meglepetéseket a sokat látott búvárok számára is. Minden év szeptemberében ellátogatunk a St. John’s szigetekhez, hogy megcsodáljuk a Vörös-tenger csodálatos élővilágát, legfőképpen a cápákat.

Áprilistól egészen november végéig alkalmas az időjárás a merülésekre ezeknél a csodálatos szigeteknél. A búvárszafari alatt gyönyörködhetünk pöröly cápákban, teknősökben, színes korallokban és a gazdag halállományban.

Merülőhelyek: Sha'ab Marsa Alam, Ras Samadai, Sha'ab Samadai, Showarit Island, Ras Qulan, Abu Galawa, White Rock, Bodkin Reef, St. John's Reef, Rocky Island.

Lighthouse Miracle 1 luxushajóról

Befogadó képesség: 24 utas, 12 db kényelmes kétágyas kabin található a hajón, mind saját fürdőszobával és szabályozható légkondicionálóval. A kabinokat a hajón naponta takarítják. Ágynemű, fürdőköntös és törölköző található a kabinokban. 3 kabin franciaágyas. All inclusive ellátás, napi három étkezés svédasztalos formában, amely korlátlan ásványvíz, gyümölcs, snack, kávé, tea és üdítő (Coca Cola termékek) fogyasztást foglal magába. A merülések között szendviccsel és gyümölccsel kedveskedik a személyzet. Napi 3-4 merülés, finom kaják, pihenés, szórakozás és a jó hangulat garantált…
Ingyenes internetkapcsolat (Wifi) is rendelkezésére áll az utasok részére, hogy ne jelentsen problémát kapcsolatban maradni az otthon maradt családtagokkal.

A hajóról

A szalon légkondicionált, európai berendezésű, ahol bár, Internet, nagyképernyős LED TV, könyvek, média lejátszó, 2 TB zene, film és koncert gyűjtemény, Sony 5.1 dolby digital hangrendszer és parti hangfalak, teszi kellemessé a napközbeni és az esti-éjszakai időtöltést.

A búvárfedélzet és felszerelések

Palackok: 30x 12lt alumínium tankok DIN csatlakozással INT átalakítóval, ólomsúlyt biztosítunk a hajón.
Búvár dekk: A tágas búvárfedélzet bőven biztosít helyet a merülések előtti és utáni öltözésekhez. 2 kézi tusolóval lemoshatjuk magunkról és felszerelésünkről sót. Felszerelés bérelhető búváriskolánkban

További extra szolgáltatások

Nitrox töltés, búvár képzés a kezdő, haladó illetve speciális tanfolyamoktól a hivatásos szintekig. Internet használat, csapolt sör és bor előrendelésre. A hajó kiépített parciális és folyamatos gázkeverő rendszerrel rendelkezik. Előzetes egyeztetéssel a gázokról és blenderről mindenféle technika merülés megoldható.

A KÖVETKEZŐ BÚVÁRTÚRA IDŐPONTJA:
2023. szeptember 23-30-ig

JelentkezemVisszahívást kérek

Jelentkezz bátran, vagy ha kérdésed van keress fel minket! A DiveWorld Hungary csapata a rendelkezésedre áll a +36 30 587 5989 telefonszámon, vagy az info@diveworld.hu e-mail címre írhatsz nekünk. Telefonon a nap 24 órájában elérsz minket, hívj bátran, akár most is!