búvártúra egyiptom hurghada banner

EGYIPTOM - SZÁLLODÁS HURGHADA BÚVÁRTÚRA

Hurghada a Vörös-tenger partján, 20 km hosszan terül el. A világ legszebb merülőhelyei között tartják számon, mely kiválóan alkalmas helyet biztosít a kezdő búvárok számára. Kiváló lehetőség a nyílt vízi búvárvizsga letételére télen, kezdők számára az élmenyekkel teli gyakorlásra, valamint haladó búvároknak felfedezni a Vörös-tenger élővilágát. Hurghada a Vörös-tenger partján, 20 km hosszan terül el. A világ legszebb merülőhelyei között tartják számon, mely kiválóan alkalmas helyet biztosít kezdő és haladó búvárok számára egyaránt. A hurghadai búvártúra leginkább azok számára nyújt igazán nagy élményt, akik a tenger sokszínű élővilágát szeretnék megcsodálni, találkozhatsz itt cápával, delfinnel, teknőssel és még sok más csodás élőlénnyel. Amíg a búvárkodás szerelmesei merülve próbálnak betelni a vízalatti színek pompájával, addig családtagjaik is biztosan megtalálják itt a nekik való elfoglaltságot.


A Vörös-tenger legszebb merülőhelyeinek felfedezését ajánljuk egy kellemes szállodai túrán, ahol a merülések mellett felfedezheted Egyiptomot is. A túrán a Hotel Regina szállodában lakunk és napi merülsekre indulunk Hurghada közeli zátonyaihoz. Kiváló alkalom, hogy a családodat vagy a barátaidat is magaddal hozd, hisz amíg Te búvárkodsz, ők pihenhetnek, felfedezhetik Egyiptomot, megismerhetik a Vörös-tenger élővilágát sznorkelezés közben vagy akár egy-egy próbamerülés alkalmával a búvárkodás szerelmeseivé is válhatnak. A túra során napi két hajós merüléssel összesen 10 merülésre kerül majd sor. A hajón ebédet is kap a csapat. A szálloda 24 órás all-inclusive étkezési lehetőséget, világos és modern szobákat, valamint szabadtéri úszómedencét, saját strandterületet és számos éttermet kínál. A búvárkodás mellett strandolhatsz, napozhatsz, bejárhatod Hurghadát vagy akár fakultatív programokon is részt vehetsz. Esténként közös vacsora, séta, beszélgetés és buli vár minket.

Merülőhelyek a teljesség igénye nélkül: Gotta Abu Ramada, El Fanus, Shaab El Erg, Smal Gubal, Abu Nuhas, Abu Hashish, El Mina, Umm Gamar, Bel El Gebel, El Arouk.

A KÖVETKEZŐ BÚVÁRTÚRA IDŐPONTJA:
Hamarosan!

Visszahívást kérek

Jelentkezz bátran, vagy ha kérdésed van keress fel minket! A DiveWorld Hungary csapata a rendelkezésedre áll a +36 30 587 5989 telefonszámon, vagy az info@diveworld.hu e-mail címre írhatsz nekünk. Telefonon a nap 24 órájában elérsz minket, hívj bátran, akár most is!