búvártúra maldív szigetek banner

MALDÍV-SZIGETEK - MAAFUSHI BÚVÁRTÚRA

BÚVÁRTÚRA A MALDÍV-SZIGETEKEN 2019. FEBRUÁRJÁBAN!

A csodálatosan szép sziget az Indiai- óceánban az Egyenlítő mentén 90 000 négyzetméternyi területen fekszik, India és a Sri Lanka szomszédságában. Az 1196 szigetből csupán 200 lakott. A szigeten valóságos paradicsom várja a búvárkodás szerelmeseit, valamint a kikapcsolódni vágyókat. Pálmafákkal övezett, fehérhomokos tengerpart, kristálytiszta víz látványa fogadja az ideérkezőket. Ha velünk tartasz mindenben részed lehet, amire csak vágysz:

- búvárkodás szempontjából a világ egyik legszebb helyén merülhetsz

- csodálatos, fehér homokos strandokon fürdőzhetsz az égszínkénk és kristálytiszta vízben amikor itthon tombol a szürke tél

- fakultatív programok során bejárhatod a környező szigeteket

- bébicápákkal strandolhatsz

- egy tökéletesen felszerelt, modern, minden igényt kielégítő hajó visz el a merülésekre, de délután még marad idő a pihenésre is - részt vehetsz éjszakai merüléseken is

- megismerheted a helyiek által lakta szigetetek, de ellátogathatsz egy-egy resort szigetre is

- cápákkal, rájákkal, mantákkal, teknősökkel és ezernyi féle színes hallal úszhatsz és talán még cetcápát is láthatsz

MERÜLŐHELYEK

Merülőhelyek és látnivalók tekintetében a Maldív-szigetek a világ legszebb első három helyében benne van, de többek szerint egyértelműen az első hely az övé. Egész évben állandóan bővelkedik különleges látnivalóban, és ezek a látnivalók többnyire nem a szerencsén múlnak az élőlények mennyisége és a természeti adottságok miatt. Itt nem kell úgy fogalmaznunk, hogy nagy valószínűséggel láthatunk cápákat, mantákat, teknősöket, mivel a nagyjából négyszáz féle cápafaj közül szinte mindegyik előfordul a szigetek között, míg a manták és sasráják rajokba verődve láthatóak és a teknősök is rendszeresen a szigetek homokjában rakják le tojásaikat, emiatt velük is napi szinten találkozhatunk. Az Indiai-óceánban és a Vörös-tengerben megszokott élővilág a jellemző, de sok esetben a merülőhelyeken ez koncentráltan jelenik meg a búvárok nagy örömére. Murénák, barrakudák, hatalmas napóleon halak, languszták és rákok, több százféle színes házatlan csiga kolóniák láthatók merülésről merülésre. A búvárfotósok igazi Mekkája a legtöbb merülőhely. Azonban talán minden látnivaló között a legkülönlegesebb és szinte életre szóló élmény, a cetcápák látványa.

A KÖVETKEZŐ BÚVÁRTÚRA IDŐPONTJA:
Hamarosan!

Visszahívást kérek

Jelentkezz bátran, vagy ha kérdésed van keress fel minket! A DiveWorld Hungary csapata a rendelkezésedre áll a +36 30 587 5989 telefonszámon, vagy az info@diveworld.hu e-mail címre írhatsz nekünk. Telefonon a nap 24 órájában elérsz minket, hívj bátran, akár most is!