búvártúra maldív szigetek banner

MALDÍV-SZIGETEK 10 NAP / 9 ÉJSZAKA- MAAFUSHI BÚVÁRTÚRA

BÚVÁRTÚRA A MALDÍV-SZIGETEKEN 2023. ÁPRILIS ELEJÉN!

A túra pontos időpontja a repjegyek függvényében változik! AZ IDŐPONT TERVEZETT!

A csodálatosan szép sziget az Indiai- óceánban az Egyenlítő mentén 90 000 négyzetméternyi területen fekszik, India és a Sri Lanka szomszédságában. Az 1196 szigetből csupán 200 lakott. A szigeten valóságos paradicsom várja a búvárkodás szerelmeseit, valamint a kikapcsolódni vágyókat. Pálmafákkal övezett, fehérhomokos tengerpart, kristálytiszta víz látványa fogadja az ideérkezőket. Ha velünk tartasz mindenben részed lehet, amire csak vágysz:

 • búvárkodás szempontjából a világ egyik legszebb helyén merülhetsz
 • csodálatos, fehér homokos strandokon fürdőzhetsz az égszínkénk és kristálytiszta vízben amikor itthon tombol a szürke tél

 • fakultatív programok során bejárhatod a környező szigeteket

 • bébicápákkal strandolhatsz

 • egy tökéletesen felszerelt, modern, minden igényt kielégítő hajó visz el a merülésekre
 • részt vehetsz éjszakai merüléseken is

 • megismerheted a helyiek által lakta szigetetek, de ellátogathatsz egy-egy resort szigetre is

 • cápákkal, rájákkal, mantákkal, teknősökkel és ezernyi féle színes hallal úszhatsz és talán még cetcápát is láthatsz

  MERÜLŐHELYEK

  Merülőhelyek és látnivalók tekintetében a Maldív-szigetek a világ legszebb első három helyében benne van, de többek szerint egyértelműen az első hely az övé. Egész évben állandóan bővelkedik különleges látnivalóban, és ezek a látnivalók többnyire nem a szerencsén múlnak az élőlények mennyisége és a természeti adottságok miatt. Itt nem kell úgy fogalmaznunk, hogy nagy valószínűséggel láthatunk cápákat, mantákat, teknősöket, mivel a nagyjából négyszáz féle cápafaj közül szinte mindegyik előfordul a szigetek között, míg a manták és sasráják rajokba verődve láthatóak és a teknősök is rendszeresen a szigetek homokjában rakják le tojásaikat, emiatt velük is napi szinten találkozhatunk. Az Indiai-óceánban és a Vörös-tengerben megszokott élővilág a jellemző, de sok esetben a merülőhelyeken ez koncentráltan jelenik meg a búvárok nagy örömére. Murénák, barrakudák, hatalmas napóleon halak, languszták és rákok, több százféle színes házatlan csiga kolóniák láthatók merülésről merülésre. A búvárfotósok igazi Mekkája a legtöbb merülőhely. Azonban talán minden látnivaló között a legkülönlegesebb és szinte életre szóló élmény, a cetcápák látványa.

  A KÖVETKEZŐ BÚVÁRTÚRA IDŐPONTJA (MÉG NEM VÉGLEGES IDŐPONT):
  2023. április 01-11-ig

  JelentkezemVisszahívást kérek

  Jelentkezz bátran, vagy ha kérdésed van keress fel minket! A DiveWorld Hungary csapata a rendelkezésedre áll a +36 30 587 5989 telefonszámon, vagy az info@diveworld.hu e-mail címre írhatsz nekünk. Telefonon a nap 24 órájában elérsz minket, hívj bátran, akár most is!