búvártúra thaiföld phuket, similan-szigetek banner

THAIFÖLD - PHUKET BÚVÁRTÚRA, SIMILAN-SZIGETEK

UTAZZ EL A TÉLBŐL A NYÁRBA ÉS BÚVÁRKODJ VELÜNK THAIFÖLDÖN!

Thaiföld, Phuket, Similan-szigetek
Kristálytiszta, türkizkék tenger, hófehér homokos tengerpart...
A Thaiföldhöz tartozó Similan-szigetek egy világhírű búvárparadicsom. A tengerpart hófehér homokos, a trópusi erdő hihetetlenül gazdag. A víz alatt gránitsziklákat, kemény- és lágykorallokat lehet csodálni. A 14 napos vakációnkon Thaiföld legszebb merülő helyeire megyünk, többek között egy 5 napos hajós szafarira is, amelyen a Similan-szigetek körüli élővilágot tekintjük meg.

Hatalmas gránitsziklatömbök és izgalmas sziklaképződmények jellemzik a kanyonokkal, kiszögellésekkel és átúszásokkal tarkított tengeri világot. Similan nemcsak vízi, de egyben földi paradicsom is. Thaiföldön a Pang Nga öböl mellett a Similan-szigetek nyújtják a legnagyobb élményt, és a világ búvártársadalma is a legjobb merülő helyek között tartja számon. A búvártúrára összesen 18 merülést terveztünk (hajós szafari és parti merülések vegyesen).
Természetesen további merülésekre, és számtalan fakultatív programra is lehetőség nyílik majd.

PhangNga-öböl

A PhangNga-öböl egy sekély öböl, 42 mészkő szigettel. Északi részén több folyó is beletorkollik, az öböl és a folyók partját mangrove-erdő borítja. Az esős évszak erős hullámveréseitől védve van. Több sziget mészkőszikláiban is kialakultak barlangok, amelyek közül néhányba be is lehet hajózni és természetesen meg is lehet merülni néhányat. Az öböl vizében tengeri füvek és korallzátonyok élnek. Legalább 88 madár-, 82 hal-, és 18 hüllőfaj, valamint 17 emlősfaj található a területen, többek között a dugong, a fehérkezű gibbon, és a fekete rücskösfarkú disznódelfin. Az öbölre egyébként 1974-ben figyelt fel a világ, egy James Bond film bemutatása után. A sziget feltűnő gomba alakú szikláját James Bond sziklaként is említik.

Dél-sziget

kisbusszal, Phuket sziget teljes déli részén, hogy megismerjük Thaiföld világát.

Phi Phi szigetek speedboat túra

fehér homokos strandok, buja trópusi növényzet, színes madarak, rikoltozó majmok, nincs reptér, nincsenek utak, hidak csak ösvények és gyalogutak. Rafting, elefántolás és még sok más.

A túra minimum 8 fő búvár jelentkezése esetén valósul meg.

A KÖVETKEZŐ BÚVÁRTÚRA IDŐPONTJA:
Hamarosan!

Visszahívást kérek

Jelentkezz bátran, vagy ha kérdésed van keress fel minket! A DiveWorld Hungary csapata a rendelkezésedre áll a +36 30 587 5989 telefonszámon, vagy az info@diveworld.hu e-mail címre írhatsz nekünk. Telefonon a nap 24 órájában elérsz minket, hívj bátran, akár most is!