bemutatkozas banner

BEMUTATKOZÁS

Hogyan látjuk?

Búvárklubunkat azért hoztuk létre, hogy megismertessük mindazokkal a tengerek változatos világát, akik kedvet és bátorságot éreznek arra, hogy elhagyják a szárazföldet és könnyűbúvár felszereléssel alámerüljenek az ismeretlenbe.

Kérdezz régi búvárokat a búvárkodás lényegéről és a válaszok között valószínűleg a következőket fogod hallani: „Élmény”, „Kikapcsolódás”, „Utazás”, „Nyugalom”, valamint „Jó társaság”. Ezt mind garantálni tudjuk Neked! Már csak Te hiányzol! Legyél Te is búvár!

Ez egy igazi buli! Nem, nem valami újabb partiról van szó, hanem a vegytiszta, hamisítatlan örömről. Szó sincs másnaposságról vagy fejfájásról, csak az élet élvezetéről. A föld 70%-át víz borítja... a könnyűbúvárok 70%-át a PADI képzi. Véletlen egybeesés lenne? Aligha - ismerkedj meg a búvárkodással a PADI és a Mi segítségünkkel.

Az igazi lényeg az életérzésben rejlik. Ahogy a búvárok elkezdik és folytatják a búvárkodás megismerését, miközben egyre több ismerettel rendelkeznek a búvárkodásról, az új élmények és információk révén más emberekké válnak. Új barátokat ismernek meg és a búvártársadalom megbecsült tagjaként új életcélt találnak magunknak, amely sikerrel, élménnyel, örömmel és elismeréssel gazdagítja őket - kinek-kinek szándéka és érdeklődése szerint.

búvár bemutatkozas búvár bemutatkozas 2

Ismerj meg bennünket

Benkő János

Benkő János

MASTER INSTRUCTOR

Először 2003-ban ismerkedtem meg a tenger és a búvárkodás szépségeivel. Magával ragadott a víz alatti világ, így azóta is folyamatosan keresem a tenger közelségét. Kezdetben csak kedvtelési búvár voltam, majd komolyabban is érdekelni kezdett ez a sport, így divemasterként tevékenykedtem, később segédoktató, majd oktató lettem. A búvárkodás az életem elválaszthatatlan része, egyszerre jelent számomra élményt, kikapcsolódást és munkát. Tizenegy évnyi tapasztalattal és több mint 800 merüléssel a hátam mögött arra törekszem, hogy tanítványaim ne csak biztonságban, de jól is érezzék magukat a víz alatt, és a merülés mosolyt csaljon az arcukra. Fantasztikus érzés emberekkel foglalkozni és megismertetni velük az egyedülállóan gyönyörű víz alatti világot. Saját búváriskolám célja nem csupán a búvárkodás oktatása, hanem a természet szeretetén és tiszteletén keresztül az emberi kapcsolatok ápolása. Búvártanfolyamainkon és túráinkon új barátságok és ismeretségek születnek, az így kialakult kis közösség pedig együtt fedezi fel a víz alatti (és feletti) világot.

Rácz Sándor

Rácz Sándor

OPEN WATER SCUBA INSTRUCTOR

Engem már fiatal korom óta vonz a víz alatti világ. Sok sok évi snorkelezés után, 2003 májusában tettem meg az első lépést a könnyűbúvárrá válás felé egy Padi OWD vizsgával. Rádöbbentem, hogy ez csak a kezdet. Nincs megállás! Folyamatos továbbképzések után, 2010-ben lettem búvároktató. Több mint 1000 vezetett merülés után is úgy érzem, hogy ez nyújtja a legnagyobb élményt az életemben!

Nemes Attila

Nemes Attila

OPEN WATER SCUBA INSTRUCTOR

Soha nem voltam az az íróasztalnál ülő típus, mindig vonzottak az extrém sportok. Szörfözés, sziklamászás és vitorlázás után jutottam el odáig, hogy belekóstoljak a búvárkodásba, amivel immár két éve foglalkozom. Egész életemben érdekelt a víz alatti világ. Az első merülésemet követően rájöttem, hogy ez a nekem való élet. Az OWD vizsga letétele után már nem volt megállás. Közel 300 merüléssel a világ számos helyét megjártam, köszönhetem ezt a Diveworld búváriskolának, nagyszerű Instruktoraimnak, akik teljes odaadással és jó kedvvel képeztek. Mára már úgy érzem magamat itt, mint egy nagy családban. A képzések és a túrák számomra magát az életet jelentik, ebben a remek közösségben. A víz alatti világ látványvilága, a merülés súlytalanságának érzése, a tenger szeretete és tisztelete, új dimenziókat nyitott meg számomra. Ezt szeretném másokkal is megosztani! Úgyhogy HAJRÁ! Merülésre fel! - illetve le!

Pábli Róbert

Pábli Róbert

OPEN WATER SCUBA INSTRUCTOR

Miután az állandó snorkelezéstől vízköves lettem és rákvörösre sültem a nyaralások során, a családi nagytanács úgy határozott, jobb lesz nekem, ha teljesen elmerülök és nem csak a vízben, hanem az összes gyönyörűségben, amit ott látni lehet. Belevágtam. :) Egy ajándék kezdő rúgásnak köszönhetően ismertem meg a DiveWorld csapatát, akik kitartóan és nagy türelemmel búvárt faragtak belőlem. A kezdeti bukdácsolások ellenére a lelkesedésem töretlen maradt és számos újabb tanfolyam elvégzése után a csapat részévé válhattam. Számomra a dobolás és a búvárkodás jelentik a teljes kikapcsolódást, Míg az egyik felpörget, úgy a másik a totális lazulás. Szerintem nekem ez a két dolog lett a „jin-jangom” és mindig nagyon örülök annak, ha a segítségemmel ezt az élményt és világot mások is felfedezhetik.

Csányi-Vékes Richárd

Csányi-Vékes Richárd

DIVEMASTER

Több mint tíz év élsportolás után sok hobbisportot kipróbáltam, köztük volt 2006-ban a könnyűbúvárkodás. Legbelül már akkor éreztem, hogy ez más mint a többi. A kezdetektől lenyűgözött a merüléstervezés, szabályok, műszerek, computerek és legfőképp a tapasztalt búvárok. Ettől fogva tudtam, hogy szeretnék egy ilyen csapat része lenni. Jó érzés segíteni, támogatni a búvárokat. A Divewordnél megtaláltam azt a csapatot, ahol a búvárkodás több, mint élmény, ahol ez az egész az élet része, itt egy család vagyunk. Kedvenceim a roncs- és éjszakai merülés és minden, ami kihívás...

Kovács Zoltán

Kovács Zoltán

DIVEMASTER

Ajándékba kaptam, hogy kipróbálhassam a búvárkodás élményét. Sikeres elméleti és gyakorlati vizsga megszerzése után az első merülésem az Adriai tengeren volt. A kezdeti nehézségek után megismerhettem a víz alatti világot. A túrákon új tapasztalatokat, élményeket szereztem. Azóta a búvárkodás az életem részévé vált és folyamatosan képzem magam tovább. Egy hét egyiptomi hajón töltött idő után új élményekkel tértem vissza. A búvárkodás számomra röviden: élmény, kikapcsolódás, utazás, nyugalom és jó társaság

Rucz Árpád

Rucz Árpád

DIVEMASTER TANULÓ

Az elmúlt néhány évben volt szerencsém megcsodálni a világ néhány igazán szép merülőparadicsomát. Amikor utaztunk valahova egyből néztem a discover scubadiving kurzusokat. Úgy döntöttem leteszem az OWD vizsgát hogy ne kelljen mindig végigcsinálni a medencézést. Elméleti oktatáson, amikor Jancsi először sorolta a specialításokat csak mosolyogtam, hogy elég lesz nekem a 18 méter, akkor még nem is gondoltam hogy a célom a merülésvezetői szint lesz. Megtaláltam azt az elfoglaltságot ami tökéletesen kiegészít és segít az üzleti életben is stresszmentesnek maradni. A közösen eltöltött túrák, oktatások valóban a legjobb élményeim között vannak. Divemaster tanulóként és a DiveWorld weboldal fejlesztőjeként örömömre szolgál hogy egy ilyen csodálatos csapat része lehetek! :)

Szeleczki Gergő

Szeleczki Gergely

DIVEMASTER TANULÓ

Magamat mindig egy kalandvágyó egyénnek tartottam, aki szívesen kipróbál mindenféle sportot, beleértve az extrém testmozgási formákat is. A tengerekkel kapcsolatos élményeim egészen kiskorom óta elkísértek, mígnem egyszer, már felnőtt fejjel úgy döntöttem, hogy beiratkozom egy búváriskolába és megnézem milyen élmény is ez a tenger alatti világ. Mondanom sem kell, hogy az első élmények még mind a mai napig élénken élnek bennem és azóta is szívesen művelem ezt a sportot, vagy még inkább életformát. Tudásomat folyamatosan szélesítem, hogy még jobban az életem szerves részévé tudjam alakítani. A búvárkodás megadta azt a fajta életmódot és élvezetet számomra, amit igazán kevés sport tudott: a csend, a nyugalom, ugyanakkor a jó hangulat és kellemes kikapcsolódás tökéletes harmóniáját. Mindemellé kaptam egy remek csapatot, akikre az élet minden területén számíthatok!