diveworld blog Búvártanfolyam és a Project Aware

Búvártanfolyam és a Project Aware

A Project Aware-t több mint 20 évvel ezelőtt alapította a PADI keretein belül pár környezettudatos búvár. Ez a megmozdulás, mára globális méretűre nőtte ki magát. A program segítségével Te is hozzájárulhatsz tengereink és óceánjaink tisztaságához valamint támogatod a veszélyeztetett tengeri fajok védelmét.Búvártanfolyamon már megtanuljuk, hogy búvárként felelősséget vállalunk azért, hogy azok a helyek ahol merülünk a lehető legtermészetesebb állapotban maradjanak fent és hulladékmentesek maradjanak. Ezzel segítjük megtartani az adott tengeri ökoszisztéma egészséges állapotát.

Senki nem gondolná, hogy naponta hány tonna műanyag, fém és kommunális hulladék kerül a tengerekbe és óceánokba. Ezzel nemcsak az ott élő fajok életét veszélyeztetjük, de a sajátunkat is. A szemét mellett nem kismennyiségű melléktermékként számos toxikus anyag is belekerül a víz körforgásába, ami minket is érint.A tengerek tisztán tartásával hozzájárulsz ahhoz, hogy a következő generációk is láthassák még azokat a csodálatos élőlényeket, amik miatt talán Te is a búvárkodást választottad.
Horvátországi túránkon június 2-án at Eco Action lehetőséget teremt, hogy te is részese lehess ennek. Kezdő és haladó búvárként is, ez egy remek alkalom a csapatépítésre és tudásod fejlesztésére. A jó csapat és hangulat mindig garantált.