diveworld blog TAUCHEN Díj

TAUCHEN Díj

A PADI elnyerte a TAUCHEN Díjat, 20. alkalommal a 20 év alatt

20. év után a PADI elnyerte a világ egyik legrangosabb díját a „Legjobb Búvárképző Szervezet” TAUCHEN díját. A TAUCHEN díjakat gyakran nevezik a Búváripar Oscar díjának és minden évben a népszerű német búvár magazin, amely a merülési utazásokra, berendezésekre és iparági hírekre összpontosít, felkéri olvasóit, hogy 17 különböző iparági kategóriában szavazzanak a legjobbakra. A PADI évek óta megingathatatlanul a legkedveltebb búvárképző szervezet a világon. A TAUCHEN díj kezdete (20 éve létezik) óta a legkedveltebb búvárképző szervezet számára adják át az áhított bronz delfin-szobrot, melyet a PADI 20. alkalommal is megnyert.

A díj tiszteletben tartja a PADI tagok kiválóságát, a világ minden táján a minőségi képzést, amelyet a PADI oktatói képviselnek.

Ebben az évben a díjakat 2018. január 25-én adták át Düsseldorfban, a BOOT Trade Show keretein belül.

"Szeretném ezt a díjat világszerte a PADI tagjainak felajánlani, és köszönetet mondani a PADI folyamatos támogatásáért és hűségéért. Köszönöm a szakembereink képzéseit, a búvárbiztonsághoz való ragaszkodást és a búvárközösséghez való széleskörű csatlakozásainkat. Együtt, általunk tanul meg búvárkodni a világ"

- Mark Spiers, Elnök, Oktatási, kereskedelmi és területi szolgáltatási terület, PADI Europe