búvártanfolyam PADI aowd banner

ADVANCED OPEN WATER DIVER + NITROX BÚVÁRTANFOLYAM EGYBEN
Haladó búvártanfolyam online + nitrox tanfolyam online

Sajnos a kialakult helyzet miatt nem tudunk tartani elméleti tanfolyamokat a tanteremben, de szerencsére van mód online tanfolyam elvégzésére, amennyiben szeretnéd.

Végzett búvárként már tudod, hogy a búvárkodás egy fantasztikus kaland, amely egy olyan világba visz, ahol különleges látványok, hangok és érzések várnak. A PADI haladó (Andvanced Open Water Diver) tanfolyam során az új felfedezések, tapasztalatok és élmények révén még jobban kitárul előtted a víz alatti világ. Itt az ideje, hogy a PADI alapelvét követve tovább lépj és tudásodat magasabb szintre emeld. Szerezz jogosítványt 30 méteres mélységig, hogy 18 méter alá is merülhess. A gyönyörű korallok és kisebb hajóroncsok mellett, most már mélyebben nyugvó roncsokat és a változó élővilágot is megnézheted. Nagyobb hajóroncsokat, repülők roncsait láthatod. Az élővilág is másabb, mint amiket eddig láthattál kezdő búvárként. A mélyebb vizekben, annak ellenére hogy a színek fakóbbnak tűnnek, itt is megtalálod majd a óceáni, tengeri vagy édesvízi élővilág szépségét, a Neked való csodákat.

Miről is szól a haladó búvártanfolyam?

A búvárkodás elmélete

Az elméleti tudást, melyet a kezdő tanfolyamon már elsajátítottál, kiegészítjük azon információkkal, melyek a mélyebb vizekben való biztonságos merüléshez kellenek. Az tudást, tankönyvből és oktatói előadás/konzultáció segítségével adjuk át Neked. A tanfolyami online előadások alkalmával felteheted kérdéseidet, melyek kétséget ébresztenek, vagy tisztázatlanok számodra.
Azért, hogy a búvártanfolyamon tanultakat mindig megfelelően tudd alkalmazni búvárrá válásod után is, időről-időre ismételd át a PADI Go-Dive tankönyvet, melyet kezdő búvártanfolyam alkalmával kaptál, illetve a haladó búvárok PADI Advanced open water diver című tankönyvét, melyet a kötelezően a haladó búvártanfolyam részeként kapsz meg.
A búvártanfolyam elméleti részét egy tudás áttekintő teszt zárja le. A tesztben ejtett esetleges hibákat részletesen, minden kétséget kizáróan átbeszéljük és megértetjük a tanulókkal.

Vizsgamerülések

Aki haladó búvár szeretne lenni, teljesítenie kell 5 kalandmerülést.
Az 5 merülésnek tartalmaznia kell mély, vagyis 18-30 méteres mélység közötti merülést, víz alatti navigációs merülést, illetve 3 kalandmerülést, melyeket Te választhatsz meg az alábbiak közül:


 • Altitude Adventure Dive (Magassági kalandmerülés)
 • AWARE - Fish Identification Adventure Dive (Halazonosító kalandmerülés)
 • AWARE - Shark Conservation Adventure Dive (Shark Conservation Kalandmerülés)
 • Boat Adventure Diver (Hajós kalandmerülés)
 • Deep Adventure Diver (Mély kalandmerülés)
 • Digital Underwater Photography Adventure Dive (Digitális víz alatti fotózás kalandmerülés)
 • Diver Propulsion Vehicle (DPV) Adventure Dive (DPV kalandmerülés)
 • Drift Adventure Dive (Áramlat kalandmerülés)
 • Dry Suit Adventure Dive (Szárazruhás kalandmerülés)
 • Enriched Air Adventure Dive (Enriched Air kalandmerülés)
 • Multilevel and Computer Adventure Dive (Többszintű és komputer kalandmerülés)
 • National Geographic Adventure Dive (National Geographic kalandmerülés)
 • Night Adventure Dive (Éjszakai kalandmerülés)
 • Peak Performance Buoyancy Adventure Dive (Tökéletes lebegőképesség kalandmerülés)
 • Search and Recovery Adventure Dive(Keresés és felhozatal kalandmerülés)
 • Sidemount Adventure Dive (Sidemount kalandmerülés)
 • Underwater Naturalist Adventure Dive (Víz alatti természetbúvár kalandmerülés)
 • Underwater Navigation Adventure Dive (Víz alatti navigáció kalandmerülés)
 • Underwater Photography Adventure Dive (Víz alatti fotós kalandmerülés)
 • Underwater Videography Adventure Dive (Víz alatti videózás kalandmerülés)
 • Wreck Adventure Dive (Roncs kalandmerülés)

Online oktatás

A tanfolyam elvégzéséhez telepítened kell a telefonodra, tabletedre vagy a számítógépedre a zoom nevű programot https://zoom.us/. Ez számotokra egy teljesen ingyenes program. Amennyiben a telepítés során bármi gondod adódna, keress minket telefonon és segítünk. Miután jelentkeztél az adott tanfolyamra, küldünk neked egy linket, amelyen keresztül csatlakozhatsz is az online tanfolyamhoz az erre kijelölt időben.

Hogyan fog működni ez az online oktatás? Majdnem úgy, mintha az iskolában lennénk. Láthatsz és hallhatsz minket és mi is láthatunk és hallunk téged, ha akarod. Az online térben beszélgetünk és prezentálunk, így teljesen élőben átadjuk neked az elméleti tananyagot, ahogyan eddig is. A tanfolyam közben bármikor kérdezhetsz, mi azonnal tudunk válaszolni a kérdésedre pontosan úgy, mint az oktató teremben, azzal a különbséggel, hogy semmilyen vírust nem adunk át egymásnak. Az oktatás során ti is beszélgethettek egymással, mi mindent megteszünk, hogy a képzés interaktív legyen.


Online oktatáshoz mire van szükséged?

Számítógép, laptop, tablet esetleg telefon. Ezen felül fontos a stabil internet kapocslat a tanfolyam ideje alatt.

Hogyan jelentkezzek a tanfolyamra?

Miután jelentkeztél a tanfolyamra a jelentkezem gomb megnyomásával és már befizetted a tanfolyami díjat, küldünk neked egy linket a Zoom előadáshoz. Itt be kell regisztrálnod az onlie tanfolyamra a neveddel és a mail címeddel. Ezután már csak annyi a dolgod, hogy a meghírdetett időpontban a kapott linkre kattintasz és már kezdhetjük is a tanfolyamot.Nincsenek rejtett költségek!

Mi az a kártyadíj?

A búvártanfolyam elvégzését követően a PADI kiállít számodra egy nemzetközileg ismert jogosítványt, fényképes elektronikus kártya formájában. Ennek a kártyának a díja 50 €-nak megfelelő forint.

A kártyád a vizsga után azonnal igényelhető és már látszik is a PADI rendszerében. Mit kell tenned, hogyy lásd a búvárigazolványodat? Le kell töltened a telefonodra a PADI alkalmazást és regisztráció uátn már nálad is a kártyád.

e-Card - Kis segítség az aplikáció használatához (PDF)
Lehetőséged van támogatni, védeni Földünk óceánjait és tengereit a PADI Project AWARE programja keretében. A Project AWARE két fő problémára koncentrál: a cápák védelmére és az óceánba való szemetelésre. A kártya alapdíján felül tetszőleges összeggel támogathatod a Project AWARE programot.

Letölthető dokumentumok, melyek a búvártanfolyamra való beiratkozáshoz szükségesek lehetnek, 1 példányban:

10175 - Kockázat- és felelősségvállalási nyilatkozat (PDF) 10063 - Egészségügyi nyilatkozat búvárkodáshoz (PDF) 10060 - Szabványos búvár biztonsági eljárások tudomásul-vételi nyilatkozat (PDF) EMEA - Képviseleti jogviszony kizárásáról és annak tudomásul vételéről szóló megállapodás (PDF)
JelentkezemVisszahívást kérek

Jelentkezz bátran, vagy ha kérdésed van keress fel minket! A DiveWorld Hungary csapata a rendelkezésedre áll a +36 30 587 5989 telefonszámon, vagy az info@diveworld.hu e-mail címre írhatsz nekünk. Telefonon a nap 24 órájában elérsz minket, hívj bátran, akár most is!