Ugrás az oldal tartalmára

PADIPEAK PERFORMANCE BUOYANCYTökéletes lebegőképesség búvártanfolyam

2merülés
1nap

Miről is szól a Tökéletes lebegőképesség búvártanfolyam?

Kérdezz meg egy profi búvárt, hogy melyik készség különbözteti meg a búvár profizmus felső lépcsőfokait az alsóktól és szinte mindig ugyanazt a választ fogod kapni: a lebegőképesség szabályozása. Fogadjunk, hogy ezt már tudtad, és azt is könnyű belátni, miért. Azok a búvárok, akik hibátlanul uralják a lebegőképesség szabályozását, kecsesen mozognak a vízben.

Úgy tűnik, hogy ők szinte kéz- vagy uszony mozdulat nélkül emelkednek, megállnak, egy helyben lebegnek és süllyednek - kedvük szerint. Ezzel ellentétben azok, akik nem képesek ilyen szabályozásra, állandóan lábtempóznak, kezükkel csapkodnak mint a kolibrik, hogy az aljzattól távol maradjanak. BCD-jüket folyton újra beállítják és láthatóan minden mélység változtatás külön erőfeszítésükbe kerül - lehet, hogy biztonságosan És eredményesen merülnek, de nem hatékonyan.

Miért fontos EZ a tanfolyam?

Kevés készség válik annyira a javadra, mint a Peak Performance Buoyancy. Ez az a készség, amely minden merülésnél kell, bárhol és bármit csinálsz. Levegőt, energiát takarít meg számodra, és szórakoztatóbbá teszi a merülést. Segít abban, hogy elkerülhesd a kártételt a környezetben és megkülönböztet, mint búvárt. Ha csak egy Adventure Dive-ot tudnál végrehajtani, sok Instructor azt javasolná, hogy ez legyen az az egy.

ELMÉLETI OKTATÁS

A PADI Peak Performance Buoyancy tanfolyamon megtanulod, hogy mi szükséges a csúcsteljesítményű lebegőképességhez. Az elméleti tudást egy személyes oktatói előadás segítségével adjuk át neked, mely egy délutáni elfoglaltságot jelent számodra.

Mit fogsz megtanulni az elméleti órán?
  •  A súlyok helyes mennyiségének meghatározását
  • A súlyok helyes használatát
  • A súlyok helyes elosztását
  • A csúcsteljesítményű lebegőképesség alapjait
  • A lebegőképesség ellenőrzését és kontrollálását
  • A lebegőképesség finombeállításait a víz alatt
  • Az áramvonalazást 
  • A vizualizációt 
VIZSGAMERÜLÉSEK

A PADI Peak Performance Buoyancy  tanfolyam minősítés megszerzéséhez két vizsga merülést kell elvégezni. A merülés közben korrigáljuk az esetleges hibákat, amit a merülés befejezését követően átbeszélünk. Megtanulod, hogy hogyan tudsz tökéletes lebegőképességgel merülni, és ez tovább növeli a tudásodat és a magabiztosságodat.

A TANFOLYAM ELVÉGZÉSE UTÁN...

A PADI Peak Performance Buoyancy tanfolyam elvégzése után csúcsteljesítményű lebegőképességgel merülhetsz bárhol a világon.