védettvizi vizsgamerülés banner

VÉDETT VIZI (USZODAI) VIZSGAMERÜLÉS

Sajnos a kormányzati döntések értelmében NOVEMBER 11-től előreláthatólag 2021. február 1-ig az Aquaworld élményfürdő NEM FOGAD VENDÉGEKET, ezért mi sem tudunk addig védett vizi foglalkozásokat indítani.

Jelentkezz elméleti oktatás után az uszodai vizsgamerülésre


Az elméleten már sikeresen túl vagy, következhet az uszodai oktatás. Ha a tananyag eddig száraz is volt néha, a továbbiakban már nem marad semmi szárazon! Az uszodai vizsga alkalmával a biztonságos merüléshez elengedhetetlen gyakorlati készségeket fogod megtapasztalni és megtanulni. Az uszoda 1,8 méteres vizében fogod először kipróbálni teljes felszereléssel, hogy milyen is a búvárkodás. Mielőtt vízbe mennél, össze kell raknod a felszerelésedet, amiben természetesen segítünk. Ezután felveszed a teljes felszerelésed (neoprén búvárruha, csizma, jacket, maszk és uszony) és következhet a vízbe menetel. A gyakorlás mintegy 5-6 órán át tart, ez idő alatt oktatóink és segítőink végig melletted lesznek és segítik a víz alatti világgal való első találkozásod.

Hová kell menned a vizsgamerülésre?


Az uszodai oktatást a budapesti Aquaworldben (Budapest, IV. ker. Íves út 16.) tartjuk. Úgy készülj, hogy 5-6 óra elfoglaltsággal jár. Találkozó az aulába lépve bal oldalon. Várni fogunk benneteket! Nektek csak fürdőruhát, papucsot és törölközőt kell magatokkal hozni. A búvárfelszerelésről és a belépőről mi gondoskodunk.

Mit kell tenned, hogy részt vehess a védett vizi vizsgamerülésen?


Klikkelj a lent látható JELENTKEZEM gombra és folytatódhat a kaland. Amennyiben kérdésed lenne klikkelj a VISSZAHÍVÁST KÉREK gombra. Kérünk, hogy csak akkor jelentkezz uszodai foglalkozásunkra, amennyiben biztos vagy benne, hogy el fogsz tudni jönni.

uszodai próbamerülés 1
uszodai próbamerülés 2


Jelentkezem Visszahívást kérek

Jelentkezz bátran, vagy ha kérdésed van keress fel minket!
A DiveWorld Hungary csapata a rendelkezésedre áll a +36 30 587 5989 telefonszámon,
vagy az info@diveworld.hu e-mail címre írhatsz nekünk. Telefonon a nap 24 órájában elérsz minket, hívj bátran, akár most is!