Védett vízi merülés Ugrás az oldal tartalmára

USZODAI MERÜLÉSVédett vízi vizsgamerülés

5merülés
1nap
Következő:
USZODAI MERÜLÉS (Védett vízi vizsgamerülés)
2023. október 08-án 09:00-tól
2023-10-08 09:00:00 van hátra


Az elméleten már sikeresen túl vagy, következhet az uszodai oktatás. Ha a tananyag eddig száraz is volt néha, a továbbiakban már nem marad semmi szárazon! Az uszodai vizsga alkalmával a biztonságos merüléshez elengedhetetlen gyakorlati készségeket fogod megtapasztalni és megtanulni. Az uszoda 1,8 méteres vizében fogod először kipróbálni teljes felszereléssel, hogy milyen is a búvárkodás. Mielőtt vízbe mennél, össze kell raknod a felszerelésedet, amiben természetesen segítünk. Ezután felveszed a teljes felszerelésed (neoprén búvárruha, csizma, jacket, REDUKTOR, maszk és uszony) és következhet a vízbe menetel. A gyakorlás mintegy 5-6 órán át tart, ez idő alatt oktatóink és segítőink végig melletted lesznek és segítik a víz alatti világgal való első találkozásod.

HOVÁ KELL MENNED A VIZSGAMERÜLÉSRE?

Az uszodai oktatást a budapesti Aquaworldben (Budapest, IV. ker. Íves út 16.) tartjuk. Úgy készülj, hogy 5-6 óra elfoglaltsággal jár. Találkozó az aulába lépve bal oldalon. Várni fogunk benneteket! Nektek csak fürdőruhát, papucsot és törölközőt kell magatokkal hozni. A búvárfelszerelésről és a belépőről mi gondoskodunk.

MIT KELL TENNED, HOGY RÉSZT VEHESS A VÉDETT VÍZI VIZSGAMERÜLÉSEN?

Klikkelj a lent látható JELENTKEZEM gombra és folytatódhat a kaland. Amennyiben kérdésed lenne klikkelj a VISSZAHÍVÁST KÉREK gombra. Kérünk, hogy csak akkor jelentkezz uszodai foglalkozásunkra, amennyiben biztos vagy benne, hogy el fogsz tudni jönni.

Letölthető dokumentumok

,melyek a védett vízi merülésre szükségesek lehetnek, 1 példányban

Kérjük ezeket nyomtatsd ki egy példányban és hozd magaddal a védett vízi merülésre, amennyiben a tanfolyamon nem töltötted ki!