védettvizi vizsgamerülés banner

VÉDETT VIZI (USZODAI) VIZSGAMERÜLÉS

Az elméleten már sikeresen túl vagy, következhet az uszodai oktatás. Ha a tananyag eddig száraz is volt néha, a továbbiakban már nem marad semmi szárazon! Az uszodai vizsga alkalmával a biztonságos merüléshez elengedhetetlen gyakorlati készségeket fogod megtapasztalni és megtanulni. Az uszoda 1,8 méteres vizében fogod először kipróbálni teljes felszereléssel, hogy milyen is a búvárkodás. Mielőtt vízbe mennél, össze kell raknod a felszerelésedet, amiben természetesen segítünk. Ezután felveszed a teljes felszerelésed (neoprén búvárruha, csizma, jacket, maszk és uszony) és következhet a vízbe menetel. A gyakorlás mintegy 5-6 órán át tart, ez idő alatt oktatóink és segítőink végig melletted lesznek és segítik a víz alatti világgal való első találkozásod.

Hová kell menned a vizsgamerülésre?


Az uszodai oktatást a budapesti Aquaworldben (Budapest, IV. ker. Íves út 16.) tartjuk. Úgy készülj, hogy 5-6 óra elfoglaltsággal jár. Találkozó az aulába lépve bal oldalon. Várni fogunk benneteket! Nektek csak fürdőruhát, papucsot és törölközőt kell magatokkal hozni. A búvárfelszerelésről és a belépőről mi gondoskodunk.

Mit kell tenned, hogy részt vehess a védett vizi vizsgamerülésen?


Klikkelj a lent látható JELENTKEZEM gombra és folytatódhat a kaland. Amennyiben kérdésed lenne klikkelj a VISSZAHÍVÁST KÉREK gombra. Kérünk, hogy csak akkor jelentkezz uszodai foglalkozásunkra, amennyiben biztos vagy benne, hogy el fogsz tudni jönni.

uszodai próbamerülés 1
uszodai próbamerülés 2


Jelentkezem Visszahívást kérek

Jelentkezz bátran, vagy ha kérdésed van keress fel minket!
A DiveWorld Hungary csapata a rendelkezésedre áll a +36 30 587 5989 telefonszámon,
vagy az info@diveworld.hu e-mail címre írhatsz nekünk. Telefonon a nap 24 órájában elérsz minket, hívj bátran, akár most is!