Ugrás az oldal tartalmára

EgyiptomHurghadai búvártúraFedezd fel a csodás korallokat

12merülés
7nap

EGYIPTOM - HURGHADAI BÚVÁRTÚRA

Hurghada a Vörös-tenger partján, 20 km hosszan terül el. A világ legszebb merülőhelyei között tartják számon, mely kiválóan alkalmas helyet biztosít a kezdő búvárok számára. Kiváló lehetőség a nyílt vízi búvárvizsga letételére télen, kezdők számára az élmenyekkel teli gyakorlásra, valamint haladó búvároknak felfedezni a Vörös-tenger élővilágát. 

KEZDŐKNEK, VIZSGÁZÓKNAK ÉS TAPASZTALT BÚVÁROKNAK

Kiváló lehetőség a nyílt vízi búvárvizsga letételére télen, kezdők számára az élmenyekkel teli gyakorlásra valamint haladó búvároknak felfedezni a Vörös-tenger élővilágát. Hozd el párodat vagy barátodat, mert Ő is remekül érzi majd magát. A világ legszebb merülőhelyei között tartják számon, mely kiválóan alkalmas helyet biztosít kezdő és haladó búvárok számára egyaránt. A hurghadai búvártúra leginkább azok számára nyújt igazán nagy élményt, akik a tenger sokszínű élővilágát szeretnék megcsodálni, találkozhatsz itt cápával, delfinnel, teknőssel és még sok más csodás élőlénnyel. Amíg a búvárkodás szerelmesei merülve próbálnak betelni a vízalatti színek pompájával, addig családtagjaik is biztosan megtalálják itt a nekik való elfoglaltságot.

HALADÓ BÚVÁROKNAK

A Vörös-tenger legszebb merülőhelyeinek felfedezését ajánljuk egy kellemes szállodai túrán, ahol a merülések mellett felfedezheted Egyiptomot is. A túrán szállodában lakunk és napi merülésekre indulunk Hurghada közeli zátonyaihoz. Kiváló alkalom, hogy a családodat vagy a barátaidat is magaddal hozd, hisz amíg Te búvárkodsz, ők pihenhetnek, felfedezhetik Egyiptomot, megismerhetik a Vörös-tenger élővilágát sznorkelezés közben vagy akár egy-egy próbamerülés alkalmával a búvárkodás szerelmeseivé is válhatnak. A túra során napi két hajós merüléssel összesen 10 merülésre kerül majd sor. A hajón ebédet is kap a csapat. A szálloda 24 órás all-inclusive étkezési lehetőséget, világos és modern szobákat, valamint szabadtéri úszómedencét, saját strandterületet és számos éttermet kínál. A búvárkodás mellett strandolhatsz, napozhatsz, bejárhatod Hurghadát vagy akár fakultatív programokon is részt vehetsz. Esténként közös vacsora, séta, beszélgetés és buli vár minket.

Merülőhelyek a teljesség igénye nélkül
Gotta Abu Ramada, El Fanus, Shaab El Erg, Smal Gubal, Abu Nuhas, Abu Hashish, El Mina, Umm Gamar, Bel El Gebel, El Arouk.