búvártanfolyam PADI owd banner

OPEN WATER DIVER - Online Kezdő búvártanfolyam - bárhol és bármikor

Szeretnéd elvégezni a kezdő búvártanfolyamot, de nincs időd beülni a tanfolyamra? A saját időbeosztásod szerint szeretnél tanulni? Itt a lekehőség! Csináld meg az elméleti képzést online tanfolyam keretein belül.

Hogyan is működik az online (PADI e-Learning) tanfolyam? Nézzük lépésről lépésre:


1. Amennyiben szeretnéd megcsinálni a tanfolyamot online akkor először is vissza kell nekünk írnod egy mailt vagy az oldal alján jelentkezned, hogy elektronikusan végeznéd el a tanfolyamot. A levélbe kérlek az alábbi adatokat add meg:
- számlázási név és cím
- a tanfolyamot végző pontos és teljes neve
- a tanfolyamot végző pontos születési dátuma
- a tanfolyamot végző e-mail címe.

2. Ezután mi elküldünk neked egy számlát a tanfolyam díjáról és a kártyadíjról (50 EUR). A kártyadíj egy fényképes, nemzetközi igazolvány díját jelent, ami örök érvényű. A rendszer regisztrálja az elején, hogy a kártya díjat már megfizetted, így az a tiéd és bármikor, bárhol, bárkivel fejezed is be a tanfolyamot, az már a tiéd és nem kell újra megfizetned. A nem online tanfolyamok esetében a kártyadíjat egy későbbi időpontban fizeti meg általában a tanuló, de erre az online oktatás esetében nincs mód. A pénz beérkezése után mi küldjük neked a számlát, a PADI pedig egy linket, ahol be tudsz lépni a PADI eLearning oldalára és már kezdheted is a tanulást a saját időbeosztásod szerint, a saját ütemedben, bárhol a világon.

Egy fő esetén a tanfolyam díja így 53.000,- Ft (a tanfolyam díja) + 17.600,- Ft (az 50 EUR-nak megfelelő kártyadíj forintban) azaz összesen 70.600,-Ft

Decemberi akciónk keretében a fenti összegből 30%-os kedvezményt adunk (december 1-23 közötti időszakban), Így a tanfolyam ára összesen csak: 49.420,-Ft egy fő esetén a kártyadíjjal együtt


Két fő esetén 98.000,- Ft (tanfolyamdíj páros kedvezménnyel) + 2x17.600,- Ft (két kártyadíj) azaz összesen 133.200,-Ft két fő esetén

Decemberi akciónk keretében a fenti összegből 30%-os kedvezményt adunk (december 1-23 közötti időszakban), Így a tanfolyam ára összesen csak: 93.240,-Ft két fő esetén a kártyadíjakkal együtt


A kezdő búvártanfolyamhoz most egy BOAT DIVER (hajóról merülő) búvártanfolyamot adunk ajándékba.

(A Boat diver tanfolyam elengedhetetlen amennyiben hajóról merülsz majd, akár egy szafarin, akár a vizsgamerüléseden Horvátországban. A Boat diver tanfolyam díja 30.000,- Ft + kártyadíj. Fenti akciónk keretében a kezdő búvártanfolyam elvégzése esetén csak a kártyadíj fizetendő a hajóról merülő tanfolyamból.)


3. A megküldött linken keresztül elektronikusan örökre rendelkezésre áll a magyar nyelvű tankönyvedet, amelyet a tanfolyam elvégzéséhez el kell olvasnod és minden egyes fejezet után kitöltened a tudásáttekintőt. Amikor mind az 5 fejezetet elolvastad, neki is kezdhetsz az elméleti vizsgának, melyet szintén online tudsz megcsinálni a világ bármely pontjáról. Az online tanfolyam előnye, hogy saját tempódban haladhatsz, akkor és ott tanulsz, ahol és amikor csak szeretnél. :-)

4. Mi megkapjuk folyamatosan, hogy hogyan teljesítesz, a tudásáttekintőkön és a teszten milyen eredményt érsz el. Amennyiben bármilyen problémád van, telefonon vagy e-mailben tudunk segíteni.

5. Sikeres elméleti vizsga után jöhet az uszodai (védett vízi) képzés.

Miről is szól a búvártanfolyam?

A búvárkodás elmélete

A búvárkodás elmélete könnyen elsajátítható, a mindennapi életünkben is felismerhető, alapszintű fizikából áll, melyben alapvető törvényeket kell tudnunk értelmezni. Megtanítjuk a tömeg, a térfogat és a sűrűség egymáshoz való viszonyát, illetve a búvárkodás egyéb szabályait, biztonsági előírásait.
Az elméleti tudást a számítógépeden vagy okos eszközön segítségével (PADI eLearning) tanulhatod meg. A tanfolyami előadások után felteheted kérdéseidet, melyek kétséget ébresztenek vagy tisztázatlanok számodra.
Azért, hogy a búvártanfolyamon tanultakat mindig megfelelően tudd alkalmazni búvárrá válásod után is, időről-időre ismételd át a PADI eLearning tankönyvet, melyet a búvártanfolyam részeként megkapsz.
A búvártanfolyam elméleti részét egy tudás áttekintő teszt zárja le, melyet szintén elektronikusan csinálhatsz meg.

Gyakorlati búvárkészségek

A búvártanfolyam keretében megismertetjük a légzőkészülékes búvárkodás alapjául szolgáló búvárfelszereléseket.
Felkészítünk a búvárfelszerelés helyes használatára, valamint arra, hogyan kezeld a vészhelyzeteket. Természetesen vészhelyzetek ritkán fordulnak elő és 99,9%-ban Te is meg fogod tudni oldani őket, épp ezért a búvártanfolyam része, hogy a veszélyes helyzetekre való lehetséges megoldásokat megtanítsuk Neked. A búvártanfolyam gyakorlati elemeit ún. "védett vízben" (uszodában), 1,8 méter mély medencében gyakoroljuk, egészen addig, amíg szükséges. A védett vizi (uszodai) vizsgára a weboldalunkon kell jelentkezni.

Vizsgamerülések

A gyakorlati búvár készségek elsajátítása és gyakorlása után már megfelelő vízbiztonsággal fogsz rendelkezni ahhoz, hogy vizsgamerüléseket is elvégezd. A vizsgamerülések alkalmával, - oktatód és segítői felügyeletében - be kell tudnod mutatni azokat a gyakorlati elemeket, amelyeket a védett vízben tanultál. A búvártanfolyam akkor ér véget számodra, ha a vizsgamerülések során helyesen bemutattad a korábban tanult búvár készségeket. Ezután már PADI - Open Water Diver - búvár leszel.

A merülési naplódba bejegyzett 4 vizsgamerülés oktatód a búvárigazolványának számával és aláírásával igazolja.
A nemzetközi PADI eletronikus búvárigazolványt oktatód igényelheti meg, miután megfizetted a kártya díját és minden szükséges adatot, valamint igazolványképet feltöltötted az online rendszerben.

Vizsgahelyszínek

A gyakorlati vizsgát számtalan helyszínen van lehetőséged letenni. Vizsgáztatunk Magyarországon, Horvátországban, Egyiptomban vagy egy egzotikus túrán is. A tanfolyami díjon felül külön vizsgadíjat nem kell fizetned, azonban minden helyszínen más-más lehetőségek vannak, például más a belépő, palacktöltés és a felszerelés ára. A túráink árában ezek már benne vannak. Magyarországi nyílt-vízi vizsgahelyszínen a palacktöltés, felszerelés illetve a strandbelépő díja összesen 25.000,-Ft. Részletes tájékoztatásért írj nekünk, vagy hívj minket bátran. (Magyarországi vizsgára május végétől szeptember végéig van lehetőség, mivel a hőmérséklet ekkor teszi lehetővé a vizsgázást.)


Miért pont a DiveWorld Hungary búváriskolát válaszd?


 • Mert nem csak megtanulsz biztonságosan merülni, de meg is szereted a búvárkodást és a csapatot is.
 • Mert hivatalos Padi Dive 5 Center és Oktatóterem vagyunk, amelyet www.padi.com oldalon ellenőrizhetsz. (Magyarországon összesen két hivatalos Padi Dive Center található).
 • Mert a pénzedért cserébe kiemelt figyelmet és szolgáltatást kapsz a búvároktatóinktól és segítőiktől.
 • Mert nálunk nincsennek rejtett költségek, mindent leírunk a weboldalunkon.
 • Mert nálunk elméleti órákon vagy elektronikus órákon adjuk át a tanfolyami tudást és nem csak könyvet kapsz a pénzedért cserébe.
 • Mert saját oktatótermünkben oktatunk, ahol bármikor felkereshetsz minket.
 • Mert fázás mentesen, 5 mm neoprén ruhában fogod végigcsinálni az uszodai és a nyíltvízi vizsgákat.
 • Mert kifogástalan állapotú saját felszerelésekkel merülsz, melyeket évente több alkalommal szervizeltetünk.
 • Mert komplett oktatási csomagot, tankönyvet (mely kötelező a tanfolyamhoz) és merülési naplót kapsz.
 • Mert kapsz egy kedvezményre jogosító kártyát Magyarország legnagyobb búváráruházába, hogy teljes árukészletéhez és szolgáltatásaihoz mindig akciós áron juss hozzá, akár online is.
 • Mert nálunk Magyarországon is levizsgázhatsz és nem csak külföldön.
 • Mert nálunk akár készpénzben, utalással és OTP szépkártyával is fizethetsz.
 • Mert kezdő búvártanfolyamhoz egy 5000,-Ft értékű kupont adunk ajándékba, melyet a Divex búvár szakáruházban vásárolhattok le komplett ABC (maszk + légzőcső, csizma, uszony) vásárlása esetén.
 • Legfőképpen azért, mert szeretünk búvárkodni és ezt a jó érzést adnánk át Neked, nem csak az üzleti részét nézzük, hanem azt, hogy Neked is jó legyen és sokáig velünk maradj a tanfolyam elvégzése után is. Erre garancia a több 1000 kiadott minősítésünk és a több mint 10 éves tapasztalatunk.

Biztonságod a legfonosabb

Miért nem mindegy, hogy hol és hogyan sajátítod el a búvárkodás alapjait azaz a kezdő búvártanfolyamot? A Diveworld csapata elhivatott a PADI által előírt követelményeknek amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságra. A legfontosabbnak tartjuk, hogy Te mindig biztonságban érezd magad, legyünk akár vízben akár vízparton. A nálunk végzett búvárok a világ bármely merülésén megállják a helyüket és erről sok pozitív megerősítést is kapunk. Csapatunk több éves tapasztalattal rendelkező oktatói és divemasterei segítenek abban, hogy ezt az "extrém" sportot a legmagasabb szinten elsajátítsd. Fontos, hogy a kiválasztott búváriskolával nem csak a tanfolyamot és a vizsgát teszed le, hanem nagy valószínűséggel első 5-10 merülést is velük fogod végrehajtani.

Nincsenek rejtett költségek!

Mi az a kártyadíj?

A búvártanfolyam elvégzését követően a PADI kiállít számodra egy nemzetközileg ismert jogosítványt, fényképes elektronikus kártya formájában. Ennek a kártyának a díja 50 €-nak megfelelő forint. (Az online tanfolyamnál már kifizetted)
A kártyád a vizsga után azonnal igényelhető és már látszik is a PADI rendszerében. Mit kell tenned, hogy lásd a búvárigazolványodat? Le kell töltened a telefonodra a PADI alkalmazást és regisztráció uátn már nálad is a kártyád.

Lehetőséged van támogatni, védeni Földünk óceánjait és tengereit a PADI Project AWARE programja keretében. A Project AWARE két fő problémára koncentrál: a cápák védelmére és az óceánba való szemetelésre. A kártya alapdíján felül tetszőleges összeggel támogathatod a Project AWARE programot.


Hogyan tudsz hozzáférni a Padi elektronikus kártyáidhoz (PDF)

Letölthető dokumentumok, melyek a búvártanfolyamra való beiratkozáshoz szükségesek lehetnek, 1 példányban:

10175 - Kockázat- és felelősségvállalási nyilatkozat (PDF) 10063 - Egészségügyi nyilatkozat búvárkodáshoz (PDF) 10060 - Szabványos búvár biztonsági eljárások tudomásul-vételi nyilatkozat (PDF) EMEA - Képviseleti jogviszony kizárásáról és annak tudomásul vételéről szóló megállapodás (PDF)

Egészségügyi nyilatkozat kitöltése

Nem kell hivatásos sportolónak lenned ahhoz, hogy merülhess, viszont fontos a megfelelő általános egészségügyi állapot. Van néhány egészségügyi körülmény, amely veszélyessé válhat búvárkodás esetén. Más mozgással járó tevékenységhez hasonlóan a búvárkodás is megerőltető lehet, ezért szívrohamra illetve más szív-érrendszeri betegségekre való hajlam esetén fokozott az óvatosság szükséges!
Az egészségügyi nyilatkozatban megtalálhatók mindazon betegségek, amelyek fennállása eseté orvosi vizsgálat szükséges. A saját biztonságod érdekében fontos, hogy őszintén válaszolj valamennyi kérdésre! Kérjük, válaszold meg a múltbeli és jelenlegi egészségi állapotodra vonatkozó kérdéseket IGEN-nel vagy NEM-mel, és hozd magaddal a búvártanfolyamra.

Kockázat- és felelősségvállalási nyilatkozat / Képviseleti jogviszony kizárása

Kérjük, hogy aláírás előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, töltsd ki az üres részeket és hozd magaddal a búvártanfolyamra. Létesítmény neve: Diveworld, oktató neve: Benkő János

Szabványos búvár biztonsági eljárások tudomásul-vételi nyilatkozata

Kérjük, hogy aláírás előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, töltsd ki az üres részeket és hozd magaddal a búvártanfolyamra. Jelen nyilatkozatban tájékoztatást kapsz a szabadtüdős merülés és a légzőkészülékes búvárkodás bevált biztonsági eljárásairól.


Egy fő esetén a tanfolyam díja így 53.000,- Ft (a tanfolyam díja) + 17.600,- Ft (az 50 EUR-nak megfelelő kártyadíj forintban) azaz összesen 70.600,-Ft

Decemberi akciónk keretében a fenti összegből 30%-os kedvezményt adunk (december 1-23 közötti időszakban) Így a tanfolyam ára összesen csak: 49.420,-Ft egy fő esetén

két fő esetén 98.000,- Ft (tanfolyamdíj páros kedvezménnyel) + 2x17.600,- Ft (két kártyadíj) azaz összesen 133.200,-Ft)

Decemberi akciónk keretében a fenti összegből 30%-os kedvezményt adunk (december 1-23 közötti időszakban) Így a tanfolyam ára összesen csak: 93.420,-Ft két fő esetén

Jelentkezem Visszahívást kérek

Jelentkezz bátran, vagy ha kérdésed van keress fel minket! A DiveWorld Hungary csapata a rendelkezésedre áll a +36 30 587 5989 telefonszámon, vagy az info@diveworld.hu e-mail címre írhatsz nekünk. Telefonon a nap 24 órájában elérsz minket, hívj bátran, akár most is!