búvártanfolyam PADI owd banner

OPEN WATER DIVER - Kezdő búvártanfolyam

Nem kell megelégedned azzal, hogy a felszínen úszkálsz, a víz alatti világ bárki számára elérhető. Te is lehetsz búvár! A búvárkodás a legbiztonságosabb sportok közé tartozik. Nincs mitől tartanod! Gondolj csak bele, már 10 éves kortól elkezdhető a PADI kezdő búvártanfolyam. Ha egy 10 éves meg tudja tanulni és búvárrá válhat, akkor nagyon nehéz nem lehet, nem igaz!?
Eddigi tapasztalataink szerencsére azt igazolják, hogy tudunk segíteni abban, hogy félelmedet bátorságra, bátortalanságodat teljesítményre, félénkséged önbizalomra és érdeklődésed szenvedélyre váltsuk.
A búvártanfolyamon minden elméleti tudást, búvár készséget megtanítunk Neked, amire szükséged lesz ahhoz, hogy a tengerekben, óceánokban, édesvízben és folyókban biztonsággal merülhess.

A TANTERMI KEZDŐ BÚVÁRTANFOLYAM ÁRA 62.000,-FT (+ KÁRTYADÍJAK)
PÁROS KEDVEZMÉNY AKCIÓNK KERETÉBEN, AMENNYIBEN A BÚVÁRTANFOLYAMRA HOZOD A PÁRODAT, BARÁTODAT, ISMERŐSÖDET, ÚGY KETTŐTÖKNEK ÖSSZESEN 107.000,-FT A TANFOLYAM (+ KÁRTYADÍJAK)


A kezdő búvártanfolyamhoz most egy BOAT DIVER (hajóról merülő) búvártanfolyamot adunk ajándékba.

(A Boat diver tanfolyam elengedhetetlen amennyiben hajóról merülsz majd, akár egy szafarin, akár a vizsgamerüléseden Horvátországban. A Boat diver tanfolyam díja 30.000,- Ft + kártyadíj. Fenti akciónk keretében a kezdő búvártanfolyam elvégzése esetén csak a kártyadíj fizetendő.)

Miért kell nekem a hajóról merülő búvártanfolyam?


A kezdő búvártanfolyamhoz még egy Project AWARE specialitás tanfolyamot is ajándékba adunk.

(Szeretnéd tudni, hogy mit tehetsz Te magad a víz alatti környezet megóvásáért? A Project AWARE önkéntes búvárai és támogatói világszerte rengeteget tesznek az óceánok tisztaságáért, egészségéért és a fajgazdagságának megőrzésért. Tartozz Te is a Project AWARE csapathoz

Mi az a Projet AWARE?

AMENNYIBEN A TANFOLYAMOT NEM TANTERMI OKTATÁS KERETEIN BELÜL SZERETNÉD ELVÉGEZNI, HANEM ONLINE (A SAJÁT IDŐBEOSZTÁSOD SZERINT), KATTINTS A KÖVETKEZŐ LINKRE

ONLINE TANFOLYAM

Milyen részei vannak a képzésnek?


A PADI Open Water Diver tanfolyam három részből áll: tudásfejlesztés, védett vízi merülések, valamint nyílt vízi merülések

Tudásfejlesztés - a búvárkodás elmélete

A tudásfejlesztés során megismerkedsz mindazokkal a jelenségekkel, tudnivalókkal és kifejezésekkel, amelyek a biztonságos és kényelmes merüléshez szükségesek. A tanulás közben rövid gyakorlatok, ellenőrző kérdések és fejezet végi áttekintések segítik a haladást. A búvárkodás elmélete könnyen elsajátítható, a mindennapi életünkben is felismerhető, alapszintű fizikából áll, melyben alapvető törvényeket kell tudnunk értelmezni. Megtanulod a tömeg, a térfogat és a sűrűség egymáshoz való viszonyát, illetve a búvárkodás egyéb szabályait, biztonsági előírásait.
Az elméleti tudást az elektronikus tankönyv és oktatói előadás/konzultáció segítségével 2 egymást követő napon (hétfő és kedd) adjuk át Neked. A tanfolyami előadások után felteheted kérdéseidet, melyek kétséget ébresztenek vagy tisztázatlanok számodra. Azért, hogy a búvártanfolyamon tanultakat mindig megfelelően tudd alkalmazni búvárrá válásod után is, időről-időre ismételd át a PADI Open Water Diver tankönyvet, melyet a búvártanfolyam részeként megkapsz elektronikus formában.
A búvártanfolyam elméleti részét egy tudás áttekintő teszt zárja le melyet otthon kell majd megcsinálnod az elektrónikus felületen. A tesztben ejtett esetleges hibákat részletesen, minden kétséget kizáróan átbeszéljük és megértetjük a tanulókkal.

Védett vízi merülések - gyakorlati búvárkészségek

A búvártanfolyam keretében megismertetjük a légzőkészülékes búvárkodás alapjául szolgáló búvárfelszereléseket.
Felkészítünk a búvárfelszerelés helyes használatára, valamint arra, hogyan kezeld a vészhelyzeteket. Természetesen vészhelyzetek ritkán fordulnak elő és 99,9%-ban Te is meg fogod tudni oldani őket, épp ezért a búvártanfolyam része, hogy a veszélyes helyzetekre való lehetséges megoldásokat megtanítsuk Neked. A búvártanfolyam gyakorlati elemeit ún. "védett vízben" (uszodában), 1,8 méter mély 28 fokos medencében gyakoroljuk, egészen addig, amíg szükséges. A védett vizi (uszodai) vizsgára a weboldalunkon kell jelentkezni a vizsgamerülés menüpontpont alatt. VÉDETT VIZI MERÜLÉSE JELENTKEZÉS

Nyílt vízi merülések - vizsgamerülések

A gyakorlati búvár készségek elsajátítása és gyakorlása után már megfelelő vízbiztonsággal fogsz rendelkezni ahhoz, hogy vizsgamerüléseket is elvégezd. A vizsgamerülések alkalmával, - oktatód és segítői felügyeletében - be kell tudnod mutatni azokat a gyakorlati elemeket, amelyeket a védett vízben tanultál. A búvártanfolyam akkor ér véget számodra, ha a vizsgamerülések során helyesen bemutattad a korábban tanult búvár készségeket. Ezután már PADI - Open Water Diver - búvár leszel. Komputeres merülés alapjait itt magyarázzuk el neked és itt tanulod meg.

A merülési naplódba bejegyzett 4 vizsgamerülés oktatód a búvárigazolványának számával és aláírásával igazolja.
A nemzetközi PADI búvárigazolványt oktatód igényelheti meg, miután megfizetted a kártya díját és minden szükséges adatot, valamint igazolványképet oktatód rendelkezésére bocsátottál.

Vizsgahelyszínek

A gyakorlati vizsgát számtalan helyszínen van lehetőséged letenni. Vizsgáztatunk Magyarországon, Horvátországban, Egyiptomban vagy egy egzotikus túrán is. A tanfolyami díjon felül külön vizsgadíjat nem kell fizetned, azonban minden helyszínen más-más lehetőségek vannak, például más a belépő, palacktöltés és a felszerelés ára. A túráink árában ezek már benne vannak. Magyarországi nyílt-vízi vizsgahelyszínen a palacktöltés, felszerelés illetve a strandbelépő díja összesen 25.000,-Ft. Részletes tájékoztatásért írj nekünk, vagy hívj minket bátran. (Magyarországi vizsgára június elejétől szeptember végéig van lehetőség, mivel a hőmérséklet ekkor teszi lehetővé a vizsgázást.)


Miért pont a DiveWorld Hungary búváriskolát válaszd?


 • Mert nem csak megtanulsz biztonságosan merülni, de meg is szereted a búvárkodást és a csapatot is.
 • Mert hivatalos Padi 5 star Dive Center és Oktatóterem vagyunk, amelyet www.padi.com oldalon ellenőrizhetsz. (Magyarországon összesen két hivatalos Padi Dive Center található).
 • Mert a pénzedért cserébe kiemelt figyelmet és szolgáltatást kapsz a búvároktatóinktól és segítőiktől.
 • Mert nálunk nincsennek rejtett költségek, mindent leírunk a weboldalunkon.
 • Mert nálunk elméleti órákon vagy elektronikus órákon adjuk át a tanfolyami tudást és nem csak könyvet kapsz a pénzedért cserébe.
 • Mert saját oktatótermünkben oktatunk, ahol bármikor felkereshetsz minket.
 • Mert fázás mentesen, 5 mm neoprén ruhában fogod végigcsinálni az uszodai vizsgákat, ahol a víz hőfoka 28 fokos.
 • Mert kifogástalan állapotú saját felszerelésekkel merülsz, melyeket évente több alkalommal szervizeltetünk.
 • Mert komplett oktatási csomagot, tankönyvet (mely kötelező a tanfolyamhoz) és merülési naplót kapsz.
 • Mert kapsz egy kedvezményre jogosító kártyát Magyarország legnagyobb búváráruházába, hogy teljes árukészletéhez és szolgáltatásaihoz mindig akciós áron juss hozzá, akár online is.
 • Mert nálunk Magyarországon is levizsgázhatsz és nem csak külföldön.
 • Mert nálunk akár készpénzben, utalással és OTP szépkártyával is fizethetsz.
 • Mert kezdő búvártanfolyamhoz egy 5000,-Ft értékű kupont adunk ajándékba, melyet a Divex búvár szakáruházban vásárolhattok le komplett ABC (maszk + légzőcső, csizma, uszony) vásárlása esetén.
 • Legfőképpen azért, mert szeretünk búvárkodni és ezt a jó érzést adnánk át Neked, nem csak az üzleti részét nézzük, hanem azt, hogy Neked is jó legyen és sokáig velünk maradj a tanfolyam elvégzése után is. Erre garancia a több 1000 kiadott minősítésünk és a több mint 10 éves tapasztalatunk.

Mit jelent, hogy hivatalos Padi 5 star Dive Center és Oktatóterem vagyunk?


A PADI 5 star Dive Center tagságát évente a progresszív PADI búvárközpontok kapják, amelyek teljes körű PADI búvároktatási programokat, berendezések kiválasztási és tapasztalatszerzési lehetőségeket biztosítanak, miközben aktívan támogatják a vízi környezeti tudatosságot. Ezek a vállalkozások kiváló minőségű szolgáltatást nyújtanak a búvároknak, professzionális képet mutatnak, és aktívan támogatják a szabadidős búvárkodás, a snorkeling, a búvárkodás és a környezettudatosság előnyeit. A PADI ötcsillagos tagok megjelenése és teljesítménye kedvezőbb és jellemzően meghaladja a környék búvárvállalkozásainak minőségét és a piacon lévő többi búvárvállalkozás szabványait.


A PADI Ötcsillagos búvárközpontok a biztonságos búvárkodás és a snorkelezés előnyeit hirdetik, miközben magukban foglalják a búvároktatás PADI rendszerét, és rendszeres továbbképzési programokat kínálnak annak érdekében, hogy a búvároknak lehetőségük legyen tudásukat és készségeiket fejleszteni. A PADI Ötcsillagos búvárközpontok aktívak a közösségben, elkötelezték magukat a merülési képzés fontos szempontjainak, úgymint az az ügyfelek elégedettségének, a merülési élménynek, az oktatásnak, a biztonságnak és a környezettudatosságnak.

Büszkék vagyunk

Büszkék vagyunk rá, hogy számos Magyarországon működő búváriskolák oktatói nálunk teték meg az első lépéseket, illetve mi tanítottuk őket a búvárkodás alapjaira. Mi lehetne jobb elismerése az oktatói munkánknak, mint az, amikor a nálunk tanult búvárok egyre magasabb szintre lépnek és végül úgy döntenek, hogy ők is búvároktatók szeretnének lenni? Hiszünk abban, hogy egy jó oktató segít legküzdeni a kezdeti nehézségeket és félelmeket és olyan alapismeretket ad át, amelyre később bátran lehet építeni.

Biztonságod a legfonosabb

Miért nem mindegy, hogy hol és hogyan sajátítod el a búvárkodás alapjait azaz a kezdő búvártanfolyamot? A Diveworld csapata elhivatott a PADI által előírt követelményeknek amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságra. A legfontosabbnak tartjuk, hogy Te mindig biztonságban érezd magad, legyünk akár vízben akár vízparton. A nálunk végzett búvárok a világ bármely merülésén megállják a helyüket és erről sok pozitív megerősítést is kapunk. Csapatunk több éves tapasztalattal rendelkező oktatói és divemasterei segítenek abban, hogy ezt az "extrém" sportot a legmagasabb szinten elsajátítsd. Fontos, hogy a kiválasztott búváriskolával nem csak a tanfolyamot és a vizsgát teszed le, hanem nagy valószínűséggel első 5-10 merülést is velük fogod végrehajtani.

Nincsenek rejtett költségek!

Mi az a kártyadíj?

A búvártanfolyam elvégzését követően a PADI kiállít számodra egy nemzetközileg ismert jogosítványt, fényképes elektronikus kártya formájában. Ennek a kártyának a díja 50 €-nak megfelelő forint. (Az online tanfolyamnál már kifizetted)
A kártyád a vizsga után azonnal igényelhető és már látszik is a PADI rendszerében. Mit kell tenned, hogy lásd a búvárigazolványodat? Le kell töltened a telefonodra a PADI alkalmazást és regisztráció uátn már nálad is a kártyád.

Lehetőséged van támogatni, védeni Földünk óceánjait és tengereit a PADI Project AWARE programja keretében. A Project AWARE két fő problémára koncentrál: a cápák védelmére és az óceánba való szemetelésre. A kártya alapdíján felül tetszőleges összeggel támogathatod a Project AWARE programot.


Hogyan tudsz hozzáférni a Padi elektronikus kártyáidhoz (PDF)

Letölthető dokumentumok, melyek a búvártanfolyamra való beiratkozáshoz szükségesek lehetnek, 1 példányban:

10175 - Kockázat- és felelősségvállalási nyilatkozat (PDF) 10063 - Egészségügyi nyilatkozat búvárkodáshoz (PDF) 10060 - Szabványos búvár biztonsági eljárások tudomásul-vételi nyilatkozat (PDF) EMEA - Képviseleti jogviszony kizárásáról és annak tudomásul vételéről szóló megállapodás (PDF)

Egészségügyi nyilatkozat kitöltése

Nem kell hivatásos sportolónak lenned ahhoz, hogy merülhess, viszont fontos a megfelelő általános egészségügyi állapot. Van néhány egészségügyi körülmény, amely veszélyessé válhat búvárkodás esetén. Más mozgással járó tevékenységhez hasonlóan a búvárkodás is megerőltető lehet, ezért szívrohamra illetve más szív-érrendszeri betegségekre való hajlam esetén fokozott az óvatosság szükséges!
Az egészségügyi nyilatkozatban megtalálhatók mindazon betegségek, amelyek fennállása eseté orvosi vizsgálat szükséges. A saját biztonságod érdekében fontos, hogy őszintén válaszolj valamennyi kérdésre! Kérjük, válaszold meg a múltbeli és jelenlegi egészségi állapotodra vonatkozó kérdéseket IGEN-nel vagy NEM-mel, és hozd magaddal a búvártanfolyamra.

Kockázat- és felelősségvállalási nyilatkozat / Képviseleti jogviszony kizárása

Kérjük, hogy aláírás előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, töltsd ki az üres részeket és hozd magaddal a búvártanfolyamra.

Szabványos búvár biztonsági eljárások tudomásul-vételi nyilatkozata

Kérjük, hogy aláírás előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, töltsd ki az üres részeket és hozd magaddal a búvártanfolyamra. Jelen nyilatkozatban tájékoztatást kapsz a szabadtüdős merülés és a légzőkészülékes búvárkodás bevált biztonsági eljárásairól.


A KÖVETKEZŐ BÚVÁRTANFOLYAM IDŐPONTJA:
december 12-én 18:00 órától

PÁROS KEDVEZMÉNY AKCIÓNK KERETÉBEN, AMENNYIBEN A BÚVÁRTANFOLYAMRA HOZOD A PÁRODAT, BARÁTODAT, ISMERŐSÖDET, ÚGY KETTŐTÖKNEK ÖSSZESEN 107.000,- FT A TANFOLYAM (+ KÁRTYADÍJAK)

Jelentkezem Visszahívást kérek

Jelentkezz bátran, vagy ha kérdésed van keress fel minket! A DiveWorld Hungary csapata a rendelkezésedre áll a +36 30 587 5989 telefonszámon, vagy az info@diveworld.hu e-mail címre írhatsz nekünk. Telefonon a nap 24 órájában elérsz minket, hívj bátran, akár most is!