Búvártanfolyam Bójalövő banner

SURFACE MARKER BUOY - Bójalövő búvártanfolyam

Amint elkezded a búvárkodást, hamar rá fogsz jönni, hogy nagyon fontos a felszínen tartózkodó embereket figyelmeztetni a víz alól, hogy valamilyen problémátok van búvárkodás közben. A késleltetett felszíni bója (dSMB vagy SMB) minden búvár számára lényeges és fontos eszköz. A merülés után fel tudja hívni a hajó figyelmét, hogy hol tartózkodnak, a búvárjai vagy éppen figyelmezteti a hajókat, hogy búvárok tartózkodnak a vízben.

Miből áll a PADI Bójalövő búvártanfolyam?


A tanfolyamon megtanítunk téged arra, hogy hogyan ehet könnyen és biztonságosan felengedni a jelző bólyát.
A jelzőbólyák színei és különbségei.
A különböző orsók előnyi és hátrányai.
A felengedési helyszín szempontjai, veszélyek és az aktuális körülmények alapján.
A bólyák előkészítése felengedés előtt és után.

Nincsenek rejtett költségek!

Mi az a kártyadíj?

A búvártanfolyam elvégzését követően a PADI kiállít számodra egy nemzetközileg ismert jogosítványt, fényképes elektronikus kártya formájában. Ennek a kártyának a díja 50 €-nak megfelelő forint.

A kártyád a vizsga után azonnal igényelhető és már látszik is a PADI rendszerében. Mit kell tenned, hogyy lásd a búvárigazolványodat? Le kell töltened a telefonodra a PADI alkalmazást és regisztráció uátn már nálad is a kártyád.

e-Card - Kis segítség az aplikáció használatához (PDF)
Lehetőséged van támogatni, védeni Földünk óceánjait és tengereit a PADI Project AWARE programja keretében. A Project AWARE két fő problémára koncentrál: a cápák védelmére és az óceánba való szemetelésre. A kártya alapdíján felül tetszőleges összeggel támogathatod a Project AWARE programot.

Letölthető dokumentumok, melyek a búvártanfolyamra való beiratkozáshoz szükségesek lehetnek, 1 példányban:

10175 - Kockázat- és felelősségvállalási nyilatkozat (PDF) 10063 - Egészségügyi nyilatkozat búvárkodáshoz (PDF) 10060 - Szabványos búvár biztonsági eljárások tudomásul-vételi nyilatkozat (PDF) EMEA - Képviseleti jogviszony kizárásáról és annak tudomásul vételéről szóló megállapodás (PDF)
Visszahívást kérek

Jelentkezz bátran, vagy ha kérdésed van keress fel minket! A DiveWorld Hungary csapata a rendelkezésedre áll a +36 30 587 5989 telefonszámon, vagy az info@diveworld.hu e-mail címre írhatsz nekünk. Telefonon a nap 24 órájában elérsz minket, hívj bátran, akár most is!