búvártanfolyam PADI master banner

MASTER SCUBA DIVER - Mesterbúvár

Sokmindent megtanultál már a búvárkodásról az eddigi tanfolyamokon, de vannak olyan speciális területek, melyekkel eddig nem foglalkoztunk, vagy csak érintettük azokat. Ha 5 specialitás kurzust elvégzel a Mentőbúvár Tanfolyam után, akkor kiérdemled a Mesterbúvár címet, mely a PADI rendszerén belül a legrangosabb sportbúvár kategória. Ez valójában nem egy tanfolyam, hanem egy komoly elismerő fokozat, melyet a PADI a legmagasabban képzett búvároknak ajánl fel. Amennyiben képzett mentőbúvár vagyés öt speciális területen is képesítést szerzetél megérdemled, hogy a legjobbaknak járó elismerésben részesülj. A hobbi búvárkodás legmagasabb szintje, ami annyit jelent, nem csak gyakorlati tudásod, hanem az elméleti tudásod is igen jól képzett.

Miért a PADI Master Scuba Diver tanfolyamát válaszd?


A Mesterbúvár minősítés azt jelzi, hogy elérted a legmagasabb kedvtelési búvár szintet a PADI búvárképzési rendszerében. A PADI Master Scuba Diver arra utal, hogy jelentős képzettségre és gyakorlatra tettél szert, változatos merülési környezetekben.

Mivel fogunk foglalkozni a tanfolyamon?


Ez valójában nem egy tanfolyam, hanem egy komoly elismerő fokozat, melyet a PADI a legmagasabban képzett, nem hivatásos búvároknak ajánl fel.

Nincsenek rejtett költségek!

Mi az a kártyadíj?

A búvártanfolyam elvégzését követően a PADI kiállít számodra egy nemzetközileg ismert jogosítványt, fényképes elektronikus kártya formájában. Ennek a kártyának a díja 50 €-nak megfelelő forint.

A kártyád a vizsga után azonnal igényelhető és már látszik is a PADI rendszerében. Mit kell tenned, hogyy lásd a búvárigazolványodat? Le kell töltened a telefonodra a PADI alkalmazást és regisztráció uátn már nálad is a kártyád.

e-Card - Kis segítség az aplikáció használatához (PDF)
Lehetőséged van támogatni, védeni Földünk óceánjait és tengereit a PADI Project AWARE programja keretében. A Project AWARE két fő problémára koncentrál: a cápák védelmére és az óceánba való szemetelésre. A kártya alapdíján felül tetszőleges összeggel támogathatod a Project AWARE programot.

Letölthető dokumentumok, melyek a búvártanfolyamra való beiratkozáshoz szükségesek lehetnek, 1 példányban:

10175 - Kockázat- és felelősségvállalási nyilatkozat (PDF) 10063 - Egészségügyi nyilatkozat búvárkodáshoz (PDF) 10060 - Szabványos búvár biztonsági eljárások tudomásul-vételi nyilatkozat (PDF) EMEA - Képviseleti jogviszony kizárásáról és annak tudomásul vételéről szóló megállapodás (PDF)
Visszahívást kérek

Jelentkezz bátran, vagy ha kérdésed van keress fel minket! A DiveWorld Hungary csapata a rendelkezésedre áll a +36 30 587 5989 telefonszámon, vagy az info@diveworld.hu e-mail címre írhatsz nekünk. Telefonon a nap 24 órájában elérsz minket, hívj bátran, akár most is!