Búvártanfolyam Száraz ruhás banner

DRY SUIT DIVER - Száraz ruhás búvártanfolyam

A PADI Dry Suit búvártanfolyamon szárazon maradsz a víz alatt is, mert olyan speciális búvárruhában merülsz, ami a vizet nem engedi be a tested és a ruha közé, ellentétben a vizes, vagy félszáraz búvárruhákkal. Hidegebb vizekben kifejezetten előnyös, hiszen a tested kevésbé hül le és akár alá is öltözhetsz, hogy még melegebben tartson.

Miből áll a PADI Dry Suit Diver búvártanfolyam?


A PADI Dry Suit Diver specialitás tanfolyamon megtanulod hogyan használd a szárazruhát, például hogyan állítsd be lebegőképességedet, de tanulsz még a tárolási és alapvető karbantartási módokról.

Nincsenek rejtett költségek!

Mi az a kártyadíj?

A búvártanfolyam elvégzését követően a PADI kiállít számodra egy nemzetközileg ismert jogosítványt, fényképes elektronikus kártya formájában. Ennek a kártyának a díja 50 €-nak megfelelő forint.

A kártyád a vizsga után azonnal igényelhető és már látszik is a PADI rendszerében. Mit kell tenned, hogyy lásd a búvárigazolványodat? Le kell töltened a telefonodra a PADI alkalmazást és regisztráció uátn már nálad is a kártyád.

e-Card - Kis segítség az aplikáció használatához (PDF)
Lehetőséged van támogatni, védeni Földünk óceánjait és tengereit a PADI Project AWARE programja keretében. A Project AWARE két fő problémára koncentrál: a cápák védelmére és az óceánba való szemetelésre. A kártya alapdíján felül tetszőleges összeggel támogathatod a Project AWARE programot.

Letölthető dokumentumok, melyek a búvártanfolyamra való beiratkozáshoz szükségesek lehetnek, 1 példányban:

10175 - Kockázat- és felelősségvállalási nyilatkozat (PDF) 10063 - Egészségügyi nyilatkozat búvárkodáshoz (PDF) 10060 - Szabványos búvár biztonsági eljárások tudomásul-vételi nyilatkozat (PDF) EMEA - Képviseleti jogviszony kizárásáról és annak tudomásul vételéről szóló megállapodás (PDF)
Visszahívást kérek

Jelentkezz bátran, vagy ha kérdésed van keress fel minket! A DiveWorld Hungary csapata a rendelkezésedre áll a +36 30 587 5989 telefonszámon, vagy az info@diveworld.hu e-mail címre írhatsz nekünk. Telefonon a nap 24 órájában elérsz minket, hívj bátran, akár most is!